Träningsgrupp våren 2021

TRÄNINGSGRUPPER VÅREN 2021 – GRUPPERNA ÄR KLARA! (Scrolla ner till info)

(Looking for information in English?)

För dig som vill träna beachvolleyboll organiserat och har gått vår grundkurs eller har motsvarande kunskaper erbjuder vi nivåindelade träningsgrupper. Att träna beachvolleyboll i träningsgrupp är utan tvekan det bästa sättet att utvecklas som spelare samtidigt som det är socialt och roligt.

Till oss är alla välkomna för att få bra träning och ett avbrott i vardagen med sommarkänsla!

 

KVALITÉT PÅ TRÄNINGEN

Vår ambition är att deltagarna i träningsgrupper ska utveckla sin spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare. Vi har max 8 spelare per bana.

Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer och landskamper. En del av dem, som senare i karriären har satsat på att vara tränare, har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM.

Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska Volleybollförbundet. Några av våra instruktörer har vi intervjuat; Sofia Ögren, Tadva Yoken, Matilda Skagerberg,  Linus Tholse, Kristina ThurinPetter Jonsson, Susanna Thurin mfl.

SÅ GÅR ANMÄLAN TILL

Det som påverkar exakt antal deltagare och grupper vi kan ta emot beror dels på vad som står i anmälningarna och dels på hur vi kan organisera tränare och träningstider.
Till grund för hur träningsgrupperna delas in ligger en ranking som Andreas Berggren och Mattias Magnusson skapar tillsammans med tränarna för respektive grupp. Vi har därför bra koll på de som deltagit senaste terminerna men ber er ändå fylla i anmälan noga. För er som inte varit med tidigare är det ännu viktigare att ni beskriver er nivå. Vi försöker få tag i info om folk via kontakter så har du flyttat till Stockholm från Umeå så kommer vi troligen fråga våra vänner i Umeå om det du skriver om dig själv är sant 🙂

INFO VÅREN 2021

 • Vi räknar med 17 tillfällen under våren där 16 är vanliga träningsgrupper och ett tillfälle är Gameday (kan ändras till 17 pass vanliga träningsgrupper)!
 • Start måndagar 25 januari (v4)
 • Start onsdagar 27 januari (v4)
 • Start söndagar 24 januari (v3)
 • Sista planerade träning är vecka 20 (21) för söndagar och vecka 21 (22) för måndagar, tisdagar & onsdagar om inget ändringar sker (enstaka träning kan bli flyttad på grund av evenemang eller annan anledning).
 • Planerade uppehåll. Uppehåll för Påsklov 4–8 april. Söndag den 11 april är det träning. Vi planerar även för ytterligare uppehåll för vårens träningsläger med BeachTravels. Exakt datum är inte spikat ännu. INGET uppehåll för träningsläger då det inte kunde genomföras på grund av coronaläget.
 • Bonus! Om du missar träningstillfälle på grund av sjukdom eller annat så är det inget vi kan göra åt det men vi bjuder alla deltagare i träningsgrupper på två gratistillfällen för eget spel som plåster på såren. Om du inte missat någon träning så går du plus och missar du flera träningar så går du minus men som sagt, det står utanför vår kontroll om du missar träningar . Det enda som krävs för att få nyttja gratisspelen är att du betalar din faktura i tid och att du anger rätt OCR-nummer vid betalningen. Rent praktiskt så gör vi en lista med ditt namn som finns i repan efter sista betalningsdatum på fakturan och du kan nyttja dina tillfällen under perioden 1 april fram till sista maj 2021.
 • Du kan nu önska att träna flera gånger i veckan! Vi kan inte garantera att det går att lösa men om det passar och funkar så försöker vi lösa det! Ett tips om du önskar träna fler gånger i veckan är att du markerar så att du kan träna alla dagar och tider vilket ökar dina chanser! Kostnaden blir då enligt prislistan på de tider du blir placerad i, om du till exempel får plats i en grupp på Måndagar 17.30 – 19.00 för 4195:- + Onsdagar 20.30 – 22.00 för 3895: – så summerar det 8090:-
 • Vi förbehåller oss rätten att ställa in träningstillfälle på grund av event eller annan oförutsedd händelse. I sådant fall ersätter vi träningstillfället i första hand med ett nytt träningstillfälle.
 • Träningsgrupper på hög spelnivå tränar på söndagar med starttid någon gång mellan 13.30 – 20.00 generellt.
 • Övriga träningsgrupper tränar antingen på måndagar 17.30 – 19.00, 19.00 – 20.30, 20.30 – 22.00,  onsdagar 19.00 – 20.30 eller 20.30 – 22.00 eller söndagar 12.00 – 13.30.
 • Pris från 3495:- till 4795:- beroende på dag och tid där de populäraste tiderna är dyrare än de mindre populära tiderna. Och nej, vi har inte höjt priserna jämfört med hösten, våren är fler träningsveckor.
 • Måndagar 17.30 – 19.00 4195: –
 • Måndagar 19.00 – 20.30 4795: –
 • Måndagar 20.30 – 22.00 3895: –
 • Onsdagar 19.00 – 20.30 4795: –
 • Onsdagar 20.30 – 22.00 3895: –
 • Söndagar 12.00 3495:-
 • Söndagar någon gång mellan 13.30 – 20.00 4195:-
 • Du kan inte hamna i en träningsgrupp med högre spelnivå än din egen för att du har krav eller önskemål men du kan hamna i en grupp med lägre spelnivå än din (t ex om ni är två vänner som vill träna samtidigt så placeras ni på den nivå som den sämre av er har). Skilj på önskemål och krav! Anger du krav som vi inte kan uppfylla så placerar vi dig inte i en grupp.
 • Betalning via faktura som skickas till angiven e-post. Observera att fakturan kommer via Billogram och skickas när vi placerat dig i en grupp. Ytterligare fakturakostnader kan tillkomma för eventuell pappersfaktura (om du inte markerar att du mottagit faktura via e-post) samt vid sen betalning för påminnelse, ränta osv.
 • Vi förbehåller oss rätten att hänvisa deltagare som skulle behöva gå grundkursen eller fortsättningskursen istället att göra det. Vi står för vår subjektiva bedömning.
 • Anmälan är bindande! Om du är osäker så anmäl dig inte.
 • Frågor angående våra träningsgrupper & kompletteringar efter att du gjort din anmälan mailas till traning@beachvolley.se
 • Har något hänt eller blivit fel som gör att du behöver göra ändringar i din anmälan? Läs mer här!
 • När olyckan är framme! Läs mer om regler för avanmälan här.

INFO & ÄNDRINGAR  

Eventuella ändringar publiceras på denna sida & kommuniceras via den Facebookgrupp som skapas för alla som får plats till vårens träningsgrupper.

2021-04-23 INGET uppehåll för träningsläger utomlands då det inte kunde genomföras på grund av coronaläget. Sista planerade träning blir då vecka 20 (21) för söndagar och vecka 21 (22) för måndagar, tisdagar & onsdagar om inget ändringar sker (enstaka träning kan bli flyttad på grund av evenemang eller annan anledning).

2021-01-15 GRUPPERNA ÄR KLARA
Spana in vilken dag och tid du tränar här!

 • Har något hänt eller blivit fel som gör att du behöver göra ändringar i din anmälan? Läs mer här!

ANMÄLAN NEDAN. SKRIV GÄRNA PÅ SVENSKA (MEN ENGELSKA FUNKAR FÖRSTÅS OM DET PASSAR DIG BÄTTRE!)

 

Leave a Reply