Träningsgrupp våren 2019

TRÄNINGSGRUPPER VÅREN 2019 

För dig som är sugen på att träna beachvolleyboll organiserat erbjuder vi träningsgrupper. Att träna beachvolleyboll i träningsgrupp är utan tvekan det bästa sättet att utvecklas som spelare samtidigt som det är socialt och roligt. Våra grupper är nivåindelade och erbjuds alla som deltagit i vår grundkurs eller har skaffat sig motsvarande kunskap & spelnivå på annat sätt. Till oss är alla välkomna för att få bra träning och ett avbrott i vardagen där vi hoppas att du efter varje besök hos oss känner att du fått energi av såväl träning som bemötandet i vår fina anläggning.

NYHETER VÅREN 2019

 • Nyhet: 30% rabatt på medlemskap & Licens i 08 Beachvolley Club till alla deltagare i träningsgrupper som licensierar sig innan 20190130 (245:- istället för 350:-).
 • Bonus! Två gratistillfällen att lira under terminen till alla som betalar faktura i tid med rätt OCR-nummer!

KVALITÉT PÅ TRÄNINGEN

Vår ambition är att deltagarna i träningsgrupper ska utveckla sin spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare. Vi har max 8 spelare per bana och max upp till 12 spelare per tränare.

Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer och landskamper. En del av dem, som senare i karriären har satsat på att vara tränare, har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM.

Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet. Några av våra instruktörer har vi intervjuat; Sofia Ögren, Tadva Yoken, Matilda Skagerberg,  Linus Tholse, Kristina ThurinPetter Jonsson, Susanna Thurin mfl.

SÅ GÅR ANMÄLAN TILL

Det som påverkar exakt antal deltagare och grupper vi kan ta emot beror dels på vad som står i anmälningarna och dels på hur vi kan organisera tränare och träningstider.
Till grund för hur träningsgrupperna delas in ligger en ranking som Andreas Berggren och Mattias Magnusson skapar tillsammans med tränarna för respektive grupp. Vi har därför bra koll på de som deltagit senaste terminerna men ber er ändå fylla i anmälan noga. För er som inte varit med tidigare är det ännu viktigare att ni beskriver er nivå. Vi försöker få tag i info om folk via kontakter så har du flyttat till Stockholm från Umeå så kommer vi troligen fråga våra vänner i Umeå om det du skriver om dig själv är sant 🙂

INFO VÅREN 2019:

 • Nyhet: 30% rabatt på medlemskap & Licens i 08 Beachvolley Club till alla deltagare i träningsgrupper som licensierar sig innan 20190130 
 • Bonus! Två gratistillfällen att lira under terminen till alla som betalar faktura i tid med rätt OCR-nummer!
 • Vi räknar med 15 tillfällen under VÅREN där 14 är vanliga träningsgrupper och ett tillfälle är Gameday!
 • Start söndagar 20 januari
 • Start måndagar 21 januari
 • Start onsdagar 23 januari
 • Planerade  uppehåll för sportlov söndag 24/2, måndag 25/2 och 27/2, påsklov söndag 14/4(Obs det är träning söndag den 21/4!), måndag 15/4 och onsdag 17/4 samt träningsresa med BeachTravels till Portugal 28/4 – 12/5.
 • Sista träning om inget event eller annan händelse tvingar oss att ändra planen är måndag 27/5, onsdag 29/5, söndag den 2 /6
 • Träningsgrupper kostar från 2795:- upp till 3995:- för vårterminen beroende på vilken dag och tid du väljer och blir indelad i (populära tider är dyrast och mindre poppis billigare).
 • måndagar 17.30 – 19.00 för 3695:-
 • måndagar 19.00 – 20.30 för 3995:-
 • måndagar 20.30 – 22.00 för 3195:-
 • onsdagar 19.00 – 20.30 för 3995:-
 • onsdagar 20.30 – 22.00 för 3195:-
 • söndagar 12.00 för 2795:-
 • söndagar någon gång mellan 13.30 – 20.00 för 3195:-
 • Träningsgrupper på hög spelnivå tränar på söndagar med starttid någon gång mellan 13.30 – 20.00
 • Övriga träningsgrupper tränar antingen på måndagar 17.30 – 19.00, 19.00 – 20.30, 20.30 – 22.00,  onsdagar 19.00 – 20.30 eller 20.30 – 22.00 eller söndagar 12.00 – 13.30.
 • Du kan inte hamna i en träningsgrupp med högre spelnivå än din egen för att du har krav eller önskemål men du kan hamna i en grupp med lägre spelnivå än din (T ex om ni är två vänner som vill träna samtidigt så placeras ni på den nivå som den sämre av er har).Vi strävar efter max 8 spelare per bana och upp till 12 spelare per tränare.Skilj på önskemål och krav! Anger du krav som vi inte kan uppfylla så placerar vi dig inte i en grupp.
 • Betalning via faktura som skickas till angiven e-post. Observera att fakturan kommer via Billogram och skickas när vi placerat dig i en grupp. Ytterligare fakturakostnader kan tillkomma för eventuell pappersfaktura (om du inte markerar att du mottagit faktura via e-post) samt vid sen betalning för ränta osv.
 • Vi förbehåller oss rätten att hänvisa deltagare som skulle behöva gå en grundkurs eller fortsättningskurs att göra det. Vi står för vår subjektiva bedömning.
 • Anmälan är bindande.
 • Frågor angående våra träningsgrupper & kompletteringar efter att du gjort din anmälan till traning@beachvolley.se

ÄNDRINGAR & INFO

Eventuella ändringar samt datum för Gameday publiceras på denna sida & kommuniceras via den Facebookgrupp som skapas för alla som får plats till vårens träningsgrupper.

20190107:  E-post skickas ut till samtliga anmälda med information om Facebookgrupp där info om grupperna publiceras.  Info om mail skrivs i tidigare FB-grupp

20190109: E-post nyhetsbrev skickas ut med info om ovan mail.

20190111: Träningsgrupperna publiceras i Facebookgruppen. 

Har du inte fått e-post? Sök efter mail från traning@beachvolley.se som skickades den 7e. Kanske i din skräpkorg? Om du inte hittar mailet så maila oss på traning@beachvolley.se

20190118: SMS-Påminellse skickas till samtliga som lämnat korrekt mobilnummer i anmälan med info om om Facebookgruppen.

OM ANMÄLAN

Vi lägger mycket energi och arbete på att skapa så jämna och bra träningsgrupper som möjligt. Vi uppskattar därför om du ger tydliga och kortfattade svar på frågorna så ta dig tid att läsa och svara på frågorna i formuläret.

Om du är ny hos oss men kanske tränat beachvolley eller volleyboll på annan ort är det toppen om du jämför dig med lag/träningskamrater osv även om det är i en annan stad. Vi har kontakter runt om i landet som hjälper oss ranka in nya inresta deltagare.

AVANMÄLAN

BETALNING & FÖRBINDELSE

Faktura skickas via e-post efter att träningsgrupper startat. Vi väljer att fakturera en bit in i terminen så att vi får med justeringar då vi har olika priser beroende på dag och tid samt att man i anmälan kan ställa krav för att anmälan ska vara giltig. Att vi inte tar betalt i förskott ska ej tolkas som att du inte har full betalningsskyldighet enligt din anmälan. Läs mer här. 

TIPS FRÅN COACHEN

Desto fler alternativ du håller öppna desto enklare gör du det för oss att placera dig i en  träningsgrupp.

ANMÄLAN BESTÅR AV FYRA DELAR

 1. Uppgifter om dig.
 2. Beskrivning av dig som spelare.
 3. Dina val av möjliga träningsdagar/tider och eventuella önskemål.
 4. Din försäkran om betalning och att du förstått våra regler för avanmälan.

När du är klar ser du en sammanställning av din anmälan och du får en bekräftelse till den e-post du angivit. Får du ingen e-post ber vi dig kontrollera din skräpkorg om det kan vara så att ditt mailprogram tycker att vi skickar spam. Funderingar kring din anmälan skickas till traning@beachvolley.se

Hoppsan! Vad kul att så många vill vara med!

Ordinarie anmälan nådde snabbt sitt tak. Nu går vi igenom ordinarie anmälningar och ser hur de fördelat sig över dagar/tider och sorterar ut de som ställt krav vi inte kan tillgodose.
Du kan göra en anmälan nedan med gott hopp om att få en plats. Förra terminen fick vi in cirka 60 deltagare som anmält sig som reserver så du har stor chans att komma med! Observera att reservanmälan är lika bindande som ordinarie anmälan.
Desto fler alternativ du håller öppet desto enklare för dig att få plats.

Gör en reservanmälan nedan:

 

Leave a Reply