Grundkurs

GRUNDKURS I BEACHVOLLEY
Nästa start tisdag 29 mars

(In English)

  • Kursen går på tisdagar 19.00-20.30 med start den 29 mars där vi går igenom grunderna i beachvolley med målet att ni ska lära er tvåmannaspel.
  • Perfekt start för dig som vill prova på att träna beachvolley organiserat.
  • Vill man spela mer utöver kurstillfället så erbjuder vi väldigt förmånligt pris fredag-söndag där deltagare i grundkursen betalar 100:- per person för 1,5h spel.  Även vänner man tar med sig som ej går kursen får samma deal. Bara att boka bana och köra!
  • Kursen pågår under fem veckor med planerat uppehåll för Påsk vecka 15 så det är fyra tillfällen. Sista planerade träning för kursen tisdag 26 april. Normalt kör vi kursen enligt planering men om enstaka kurstillfälle skulle behöva flyttas så meddelar vi dig.
  • STUDENTER  BETALAR HALVA PRISET! SE INFO NEDAN!

KVALITÉT PÅ TRÄNINGEN

I grundkursen är målet att man efter 5 tillfällen ska känna sig bekväm med alla grundslagen och att lära sig hur man  spelar 2 mot 2.

Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer och landskamper. En del av dem, som senare i karriären har satsat på att vara tränare, har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM.

Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet.

Utöver ovan nämnda har vi många fler duktiga instruktörer och vi är stolta över att vi har en jämn fördelning mellan könen hos våra instruktörer vilket få andra idrotter har. Några av våra instruktörer vi intervjuat; Sofia Ögren, Tadva Yoken, Rasmus JonssonMatilda Skagerberg mfl.

HÖGT BETYG PÅ GRUNDKURSEN

Läs enkätundersökningen från grundkursen förra hösten som fick betyg 4,9 av 5.

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN:

Har du ett presentkort och har frågor om du har anmäler dig? Skicka ett e-post till vip@thebeach.se

STUDENT? Hos oss har du halva priset på grundkursen. Ange kod: student i anmälan nedan (längre fram) så betalar du bara halva priset. Obs att du visar upp studentleg på plats vid avprickningen.

Leave a Reply