Grundkurs

GRUNDKURS I BEACHVOLLEY
Nästa start 22/01/2019 & 24/1/2019
(In English)

  • Kursen består av fem tillfällen 19.00 – 20.30 där vi går igenom grunderna i beachvolley med målet att ni ska lära er tvåmannaspel.
  • Sista passet spelar vi en rolig turnering där man får testa sina nya skills!
  • Perfekt start för dig som vill prova på att träna beachvolley organiserat.
  • Nyhet våren 2019 -> Nu erbjuds grundkursen både på tisdagar och torsdagar. I anmälan väljer du vilken dag du vill gå. Vill du gå båda dagarna så går det också bra!
  • Kostar endast 700:-
  • Gå båda kurserna för endast 1100:-

KVALITÉT PÅ TRÄNINGEN

Vår ambition är att deltagarna i grundkursen ska utveckla sin spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.

Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer och landskamper. En del av dem, som senare i karriären har satsat på att vara tränare, har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM.

Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet. Några av våra instruktörer har vi intervjuat; Sofia ÖgrenTadva YokenMatilda Skagerberg,  Linus Tholse.

Kursledare för tisdagar är (preliminärt) Mattias Magnusson och på torsdagar Petter Jonsson. Båda kursledarna är meriterade landslagstränare & har själva spelat på hög nivå, båda har mer än ett SM-guld och båda har representerat Sverige internationellt, det var dock några år sedan 🙂

HÖGT BETYG PÅ GRUNDKURSEN

Läs enkätundersökningen från grundkursen förra hösten som fick betyg 4,9 av 5.

Anmälan enligt nedan.

Har du vunnit ett presenkort eller fått en kurs i julklapp? Skicka ett e-post till VIP@thebeach.se och ange kod som står på presentkortet så får du en kod så du kan använda ditt presentkort online! Observera att presentkortet gäller för en av dagarna. Om du vill gå båda dagarna och har presentkort så kostar det 500:- och då betalar man det på plats vid första tillfället!

Gå med i Facebookeventet här!

Anmälan är öppen:

 

Leave a Reply