Grundkurs

GRUNDKURS I BEACHVOLLEY
Nästa start tisdag den 3 mars

(In English)

  • Kursen består av fem tillfällen på tisdagar med start 3 mars 19.00 – 20.30 där vi går igenom grunderna i beachvolley med målet att ni ska lära er tvåmannaspel.
  • Femte och sista tillfället den 31 mars om inget träningspass blir flyttat på grund av event eller annan anledning (ovanligt att vi flyttar pass men det kan hända).
  • Perfekt start för dig som vill prova på att träna beachvolley organiserat.
  • Vill man spela mer utöver kurstillfället så erbjuder vi väldigt förmånligt pris fredag-söndag där deltagare i grundkursen betalar 100:- per person för 1,5h spel.  Även vänner man tar med sig som ej går kursen får samma deal. Bara att boka bana och köra!
  • Kursen kostar endast 700:-

KVALITÉT PÅ TRÄNINGEN

I grundkursen är målet att man efter 5 tillfällen ska känna sig bekväm med alla grundslagen och att lära sig hur man  spelar 2 mot 2. Preliminär kursledare tisdagar är landslagstränare Mattias Magnusson och på torsdagar är det förbundskapten Petter Jonsson som är kursledare.

Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer och landskamper. En del av dem, som senare i karriären har satsat på att vara tränare, har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM.

Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet. Två av våra duktiga tränare är även förbundskaptener för dam- respektive herr-landslaget. Läs mer om förbundskapten för damerna Petter Jonsson här och förbundskaptenen för herrlandslaget, Rasmus Jonsson,  här.
Utöver ovan nämnda har vi många fler duktiga instruktörer och vi är stolta över att vi har en jämn fördelning mellan könen hos våra instruktörer vilket få andra idrotter har. Några av våra instruktörer vi intervjuat; Sofia Ögren, Tadva Yoken, Matilda Skagerberg mfl.

HÖGT BETYG PÅ GRUNDKURSEN

Läs enkätundersökningen från grundkursen förra hösten som fick betyg 4,9 av 5.

Fått en kurs i present?

Skicka ett e-post till VIP@thebeach.se och ange vad som står på presentkortet så får du en kod så du kan använda din förbetalning/presentkort.

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN!

Leave a Reply