Grundkurs

GRUNDKURS I BEACHVOLLEY
Nästa start tisdag den 14 januari

(In English)

  • Kursen består av fem tillfällen på tisdagar med start 14 januari 19.00 – 20.30 där vi går igenom grunderna i beachvolley med målet att ni ska lära er tvåmannaspel.
  • Vill du fortsätta efter grundkursen erbjuds du möjlighet att fortsätta träna terminen ut.
  • Perfekt start för dig som vill prova på att träna beachvolley organiserat.
  • Deltagare i grundkursen får superdeal på fredagar och lördagar medan grundkursen går! Och dina kompisar som lirar på samma bana får samma lika superdeal!
  • Kostar endast 700:-

KVALITÉT PÅ TRÄNINGEN

Vår ambition är att deltagarna i grundkursen ska utveckla sin spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare. Prell kursledare tisdagar är landslagstränare Mattias Magnusson och på torsdagar är det förbundskapten Petter Jonsson som är kursledare.

Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer och landskamper. En del av dem, som senare i karriären har satsat på att vara tränare, har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM.

Vår ambition är att deltagarna i fortsättningskursen ska utveckla sin spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.  Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer, landskamper och en del av dem som senare i karriären har satsat på att vara tränare har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM. Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet. Två av våra duktiga tränare är även förbundskaptener för dam- respektive herr-landslaget. Läs mer om förbundskapten för damerna Petter Jonsson här och förbundskaptenen för herrlandslaget, Rasmus Jonsson,  här.
Utöver ovan nämnda har vi många fler duktiga instruktörer och vi är stolta över att vi har en jämn fördelning mellan könen hos våra instruktörer vilket få andra idrotter har. Några av våra instruktörer vi intervjuat; Sofia Ögren, Tadva Yoken, Matilda Skagerberg mfl.

HÖGT BETYG PÅ GRUNDKURSEN

Läs enkätundersökningen från grundkursen förra hösten som fick betyg 4,9 av 5.

Fått en kurs i present?

Skicka ett e-post till VIP@thebeach.se och ange vad som står på presentkortet så får du en kod så du kan använda din förbetalning/presentkort.

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN!

Leave a Reply