The Beach´s Tadva Yoken hittade bästa spelet i Singapore!

Flera av våra profiler har gjort fantastiska resultat senaste tiden och det är på damsidan de största framgångarna görs. Under midsommarhelgen var det flera av våra duktiga instruktörer som prövade lyckan internationellt. Bäst gick det för Tadva Yoken som i par med Göteborgs stolthet Sigrid Simonsson tog sig hela vägen fram till semifinal på World Tour i Singapore. Vi tar oss ett snack med Tadva.

Hallå där Tadva en fjärdeplats på en tvåstjärning World Tour i Singapore är  otroligt bra! Vad är det som händer?

– Vi är så stolta över vårt bästa resultat någonsin! Vi har haft riktigt bra spel senaste tiden och känt att det är på gång men inte riktigt fått till det förrän nu. Det känns som att vi nått en ny nivå med vårt spel under helgen.

Ni lyckades vinna mot Ryskorna som vann World Tour i Langkawi och även bronsmedaljörerna Australien. Hur känns det?

– Det är så gött att vi kan visa att vi i Sverige är på väg uppåt och att all träning för att konkurrera internationellt nu ger resultat. Jag vill skicka en särskild hälsning till min tränare Mattias Magnusson som har drillat mig över 10 år och som fortsätter sträva efter att jag utvecklas.

Vad händer närmast?

– Ni åker vi till Polen där vi kvalen börjar redan på Onsdag. 

Ok lycka till Tadva!

– Tack!

Vill du följa Tadva och Sigrids fortsatta äventyr så hittar ni dem på Instagram här: https://www.instagram.com/tadvasigrid/