Stor satsning på morgondagens stjärnor i Huddinge!

Bildtext: Morgondagens stjärnor spanar in landslagsträning med David Åhman/Jonatan Hellvig innan sin egen träning.

Från och med hösten utökas antalet träningstider i beachvolley för de populära barn & ungdomsgrupperna samtidigt som den tidigare lägsta åldern sänks från sju till 3 år!

Barn & ungdomsverksamheten har vuxit kraftigt sedan flytten till Huddinge. Inte minst tack vare landslaget Åhman/Hellvigs framgångar internationellt som har sin bas @The Beach och även det stora intresset från ungdomar i närområdet.

– Det är en fantastisk utveckling och det känns bra att vi kunnat möta den ökade efterfrågan på ett bra sätt genom att rekrytera och utbilda fler tränare som gör ett fantastiskt jobb, säger Måns Björn som ansvarar för barn & ungdomsverksamheten som även berättar att det utökade antalet banor som satsningen i Huddinge gett är en förutsättning.

– Allt pekar på att vi kommer öka än mer till hösten så vi är glada över att vi kan utöka antalet träningsdagar och träningstider samtidigt som vi nu möter önskemål om verksamhet för de allra yngsta genom att sänka åldersgränsen, fortsätter Måns Björn.

Samma pris som de senaste 10 åren

Samtidigt som inflationen drivit upp priserna i samhället vilket även påverkar många andra idrotter så lämnar vi priset där det alltid varit  inför hösten.

– Det går om man vill och vi vill! Det är möjligt genom våra goda samarbeten med företag som bokar evenemang och en del sponsorer. Nu till hösten kommer vi utveckla våra företagserbjudanden för att säkerställa en fortsatt sund och hållbar ekonomi som dels handlar om att öka intäkterna men lika mycket handlar det om att hålla nere kostnaderna, säger David Cabrera, VD för The Beach. Fokus för hösten 22 var bygget i Huddinge och flytten av verksamheten från Södertälje. Fokus för hösten 23 är att utveckla verksamheten så att vi får till en bra helhet med meningsfull och kvalitativ tränings- och tävlingsverksamhet samtidigt som vi ska utveckla våra erbjudanden till företag som vill vara en del av vår positiva verksamhet, fortsätter David.

-Det är en härlig känsla att se all glädje i vår anläggning när det är full fart på banorna med barn & ungdomsverksamhet. Vi har redan massor med intresseanmälningar till såväl den yngsta gruppen som de äldre grupperna innan vi nu öppnat anmälan så nu ser vi fram emot att ta emot alla anmälningar. Anmälan är öppen och det är först till kvarn som gäller även om vi kommer fortsätta göra vårt yttersta för att skapa plats för alla barn & ungdomar som vill lära sig världens roligaste sport, avslutar Måns Björn.

All info om träningsverksamheten för stora som små, nybörjare till elit hittar du här: https://www.thebeach.se/spela_beachvolley/

Direktlänk till info & anmälan barn & ungdom: https://www.svenskalag.se/08beachvolleyclub/formular/anmalan-till-barn-ungdomsgrupper-host-2023/16613