The Beach 2

201701 Föreningen The Beach 2 går ihop med 08 Beachvolley Club som driver arbetet vidare!
Här kan du bli stödmedlem och det betyder att du:

  • Stödjer du våra initiativ till att etablera nya anläggningar för beachvolley såväl inomhus som utomhus
  • Visar du att du stöttar och vi kan med antalet påverka externa parter så som sponsorer, finansiärer, långivare, kommunen osv.
  • Får du bli serverad alkohol i The Beach´s servering när den inte är bokad för annat slutet sällskap.
  • Får du komma in på våra sköna medlemsfester!

Observera att om du har licens så är du medlem redan som har samma förmåner som stödmedlemmar har förstås. Men om du vill stötta lite extra får du givetvis bli stödmedlem också förstås!

Stödmedlemskap finns i olika nivåer för att de som är extra snälla ska få vara det 🙂
Från 20:- och uppåt! Vill du lösa licens eller läsa mer om föreningen 08 Beachvolley club kan du göra det här.

 

 

Projektet i Flemingsberg.
2013 signerades avtal mellan oss och Huddinge kommun med ambitionen att öppna världens största anläggning 2016. Tyvärr satte nya direktiv angående miljökonsekvensutredningar för Trafikverket en våt filt över det projektet. Som dock lever! Vi förhandlar fortfarande med Huddinge Kommun om en etablering. Dock blir det inte 2016. Här kan du följa arbete med tidsplan: https://www.huddinge.se/beachvolley

Men såhär glada var vi när vi skrev nedanstående pressmeddelande:

Världens största beachvolleyanläggning. Varför nöja sig med mindre? Vi har påbörjat planarbetet i Flemingsberg där vi hoppas kunna dra igång verksamheten 2016.

Hall B cam0220
Känslan i vår befintliga anläggning i Södertälje tar vi med oss till den nya i Flemingsberg. När folk kommer in till oss ska de uppleva glädje och en skön sommarkänsla, oavsett hur vädret är utanför.
 

Flemingsberg är vår nästa tilltänkta anläggning. Vägen dit startade för många år sedan men nu har vi kommit en bit på väg. Vi är ödmjuka inför uppgiften men taggade på att överkomma minst lika många hinder som när vi etablerade i Södertälje.

Projektet drivs av beachvolleyprofilerna David Cabrera & Mattias Magnusson genom bolaget Beachhallen Tropical AB med stöd av vänner som vill i samma riktning. Föreningen The Beach 2 stödjer initiativet och är en plattform för engagemang.

När vi startade Beachhallen The Beach i Södertälje 2006 var det få som trodde på projektet. Idag är vi i ett helt annat läge då vi har en sund verksamhet som referens som bevisligen fungerar. Dock är projektet i Flemingsberg större på många sätt. Inte bara rent fysiskt utan även konceptuellt. Plus att vi bygger en anläggning från grunden. Vi har kommit en bra bit på vägen men det är en lång sträcka kvar. Vi tar tacksamt emot all hjälp vi kan få som tar oss snabbare fram mot målet.

Vill du stötta oss är det bästa sättet vi kan tänka oss att du berättar för andra

Med vänlig hälsning
David Cabrera & Mattias Magnusson

0704322028 / david@thebeach.se