TRÄNINGSGRUPPER VÅREN 2020

TRÄNINGSGRUPPER VÅREN 2020

VIKTIG INFORMATION: HAR DU ANMÄLT DIG TILL VÅRENS TRÄNINGSGRUPPER?

DÅ HAR DU FÅTT ETT E-POST DEN 3E DECEMBER MED RUBRIKEN: Din anmälan till vårens träningsgrupper i beachvolley

Samt ytterligare ett mail den 27e december med rubriken: Angående din anmälan till vårens träningsgrupper i beachvolley

DÄR FINNS INFORMATION OM ATT VI SIKTAR PÅ ATT PUBLICERA GRUPPERNA DEN 5E JANUARI OCHATT DET FINNS EN  FACEBOOKGRUPP DU ÄR INBJUDEN TILL MM. OM DU SAKNAR DET MAILET SÅ SKICKA E-POST TILL TRANING@BEACHVOLLEY.SE SÅ SKICKAR VI IGEN.

2020-01-05 Träningsgrupperna är publicerade i Facebookgruppen.

(In English)

För dig som vill träna beachvolleyboll organiserat och har gått vår grundkurs eller har motsvarande kunskaper erbjuder vi nivåindelade träningsgrupper. Att träna beachvolleyboll i träningsgrupp är utan tvekan det bästa sättet att utvecklas som spelare samtidigt som det är socialt och roligt.

Till oss är alla välkomna för att få bra träning och ett avbrott i vardagen med sommarkänsla!

KVALITÉT PÅ TRÄNINGEN

Vår ambition är att deltagarna i träningsgrupper ska utveckla sin spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare. Vi har max 8 spelare per bana och max upp till 12 spelare per tränare.

Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer och landskamper. En del av dem, som senare i karriären har satsat på att vara tränare, har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM.

Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet. Några av våra instruktörer har vi intervjuat; Sofia Ögren, Tadva Yoken, Matilda Skagerberg,  Linus Tholse, Kristina ThurinPetter Jonsson, Susanna Thurin mfl.

SÅ GÅR ANMÄLAN TILL

Det som påverkar exakt antal deltagare och grupper vi kan ta emot beror dels på vad som står i anmälningarna och dels på hur vi kan organisera tränare och träningstider.
Till grund för hur träningsgrupperna delas in ligger en ranking som Andreas Berggren och Mattias Magnusson skapar tillsammans med tränarna för respektive grupp. Vi har därför bra koll på de som deltagit senaste terminerna men ber er ändå fylla i anmälan noga. För er som inte varit med tidigare är det ännu viktigare att ni beskriver er nivå. Vi försöker få tag i info om folk via kontakter så har du flyttat till Stockholm från Umeå så kommer vi troligen fråga våra vänner i Umeå om det du skriver om dig själv är sant 🙂

INFO VÅREN 2020

 • Vi räknar med 15 tillfällen under våren där 14 är vanliga träningsgrupper och ett tillfälle är Gameday (kan ändras till 15 vanliga träningsgrupper)!
 • Start måndagar 13 januari
 • Start onsdagar 15 januari
 • Start söndagar 19 januari
 • Planerade  uppehåll är; Sportlov 23-26/2, Påsklov 6-12/4 (obs, det är träning måndag den 13/4, annandagen), Träningsläger Portugal med BeachTravels 25/4-9/5
 • Sista planerade träning är vecka 21 om inget ytterligare uppehåll sker, se nedan.
 • Bonus! Om du missar träningstillfälle på grund av sjukdom eller annat så är det inget vi kan göra åt det men vi bjuder alla deltagare i träningsgrupper på två gratistillfällen för eget spel som plåster på såren. Om du inte missat någon träning så går du plus och missar du flera träningar så går du minus men som sagt, det står utanför vår kontroll om du missar träningar . Det enda som krävs för att få nyttja gratisspelen är att du betalar din faktura i tid och att du anger rätt OCR-nummer. Rent praktiskt så gör vi en lista med ditt namn som finns i repan efter sista betalningsdatum på fakturan och du kan nyttja dina tillfällen fram till sista maj.
 • Vi förbehåller oss rätten att ställa in träningstillfälle på grund av event eller annan oförutsett händelse. I sådant fall ersätter vi träningstillfälle i första hand med ett nytt träningstillfälle.
 • Träningsgrupper på hög spelnivå tränar på söndagar med starttid någon gång mellan 13.30 – 20.00
 • Övriga träningsgrupper tränar antingen på måndagar 17.30 – 19.00, 19.00 – 20.30, 20.30 – 22.00,  onsdagar 19.00 – 20.30 eller 20.30 – 22.00 eller söndagar 12.00 – 13.30.
 • Träningsgrupper kostar från 2795:- upp till 3995:- för vårterminen beroende på vilken dag och tid du väljer och blir indelad i (populära tider är dyrast och mindre poppis billigare).
 • Måndagar 17.30 – 19.00 för 3695:-
 • Vardagar 19.00 – 20.30 för 3995:-
 • Vardagar 20.30 – 22.00 för 2995:-
 • Söndagar 12.00 för 2795:-
 • Söndagar någon gång mellan 13.30 – 20.00 3695:-
 • Du kan inte hamna i en träningsgrupp med högre spelnivå än din egen för att du har krav eller önskemål men du kan hamna i en grupp med lägre spelnivå än din (t ex om ni är två vänner som vill träna samtidigt så placeras ni på den nivå som den sämre av er har). Vi strävar efter max 8 spelare per bana och upp till 12 spelare per tränare. Skilj på önskemål och krav! Anger du krav som vi inte kan uppfylla så placerar vi dig inte i en grupp.
 • Betalning via faktura som skickas till angiven e-post. Observera att fakturan kommer via Billogram och skickas när vi placerat dig i en grupp. Ytterligare fakturakostnader kan tillkomma för eventuell pappersfaktura (om du inte markerar att du mottagit faktura via e-post) samt vid sen betalning för påminnelse, ränta osv.
 • Vi förbehåller oss rätten att hänvisa deltagare som skulle behöva gå en grundkurs eller fortsättningskurs att göra det. Vi står för vår subjektiva bedömning.
 • Anmälan är bindande.
 • Frågor angående våra träningsgrupper & kompletteringar efter att du gjort din anmälan till traning@beachvolley.se
 • För ärenden för eventuella ändringar efter att grupperna presenterats. Läs mer här!
 • När olyckan är framme! Läs mer om regler för avanmälan här.

ÄNDRINGAR & INFO

Eventuella ändringar publiceras på denna sida & kommuniceras via den Facebookgrupp som skapas för alla som får plats till vårens träningsgrupper.

3 DECEMBER:
VIKTIG INFORMATION: HAR DU ANMÄLT DIG TILL VÅRENS TRÄNINGSGRUPPER? DÅ HAR DU FÅTT ETT E-POST DEN 3E DECEMBER MED RUBRIKEN: Din anmälan till vårens träningsgrupper i beachvolley

DÄR FINNS INFORMATION OM ATT VI SIKTAR PÅ ATT PUBLICERA GRUPPERNA DEN 5E JANUARI OCH ATT DET FINNS EN  FACEBOOKGRUPP DU ÄR INBJUDEN TILL MM. OM DU SAKNAR DET MAILET SÅ SKICKA E-POST TILL TRANING@BEACHVOLLEY.SE SÅ SKICKAR VI IGEN.

27 DECEMBER:
UTSKICK TILL SAMTLIGA ANMÄLDA MED SUBJECT: Angående din anmälan till vårens träningsgrupper i beachvolley

2020-01-05 Träningsgrupperna är publicerade i Facebookgruppen.

HOJTA TILL OM DU INTE FÅTT MAIL TILL TRANING@BEACHVOLLEY.SE

OM ANMÄLAN

Vi lägger mycket energi och arbete på att skapa så jämna och bra träningsgrupper som möjligt. Vi uppskattar därför om du ger tydliga och kortfattade svar på frågorna så ta dig tid att läsa och svara på frågorna i formuläret.

Om du är ny hos oss men kanske tränat beachvolley eller volleyboll på annan ort är det toppen om du jämför dig med lag/träningskamrater osv även om det är i en annan stad. Vi har kontakter runt om i landet som hjälper oss ranka in nya inresta deltagare.

AVANMÄLAN

BETALNING & FÖRBINDELSE

Faktura skickas via e-post efter att träningsgrupper startat. Vi väljer att fakturera en bit in i terminen så att vi får med justeringar då vi har olika priser beroende på dag och tid samt att man i anmälan kan ställa krav för att anmälan ska vara giltig. Att vi inte tar betalt i förskott ska ej tolkas som att du inte har full betalningsskyldighet enligt din anmälan. Läs mer här. 

TIPS FRÅN COACHEN

Desto fler alternativ du håller öppna desto enklare gör du det för oss att placera dig i en  träningsgrupp.

ANMÄLAN BESTÅR AV FYRA DELAR

 1. Uppgifter om dig.
 2. Beskrivning av dig som spelare.
 3. Dina val av möjliga träningsdagar/tider och eventuella önskemål.
 4. Din försäkran om betalning och att du förstått våra regler för avanmälan.

När du är klar ser du en sammanställning av din anmälan och du får en bekräftelse till den e-post du angivit. Får du ingen e-post ber vi dig kontrollera din skräpkorg om det kan vara så att ditt mailprogram tycker att vi skickar spam. Funderingar kring din anmälan skickas till traning@beachvolley.se

Ordinarie anmälan är nu fullbokad. Men lugn. Du har goda förutsättningar att få en plats ändå.

Vi stänger ordinarie anmälan när antalet platser är uppnåt men då många skriver krav i sin anmälan vi inte kan tillgodose så tar vi normalt in ett 50-tal reserver. Kom ihåg att ju fler alternativ för träningsdag du håller öppna desto större chans!

Observera att även reservanmälan är bindande!

Gör en anmälan som reserv nedan: