Träningsgrupper i beachvolley hösten 2018

TRÄNINGSGRUPPER I BEACHVOLLEY
HÖSTEN 2018

TRÄNINGSGRUPPERNA ÄR KLARA!

Här kan du se höstens träningsgrupper! TGHT18

——-

Reservanmälan

Vi har nu startat terminens träningar men det kan finnas chans (liten) att ta en plats i träningsgrupp beroende på dag/tid/nivå. Gör en reservanmälan längst ner på sidan och skicka ett epost till: traning@beachvolley.se

Till dig som har fått en plats.
Ett e-post har skickats till den e-post du angav i anmälan med en länk till FB-grupp. Gå gärna med då vi använder den gruppen för att kommunicera med deltagare i träningsgrupper.

Frågor och funderingar om träningsgrupper? Skicka e-post till traning@beachvolley.se

——-

OM TRÄNINGSGRUPPER

För dig som är sugen på att träna beachvolleyboll organiserat erbjuder vi träningsgrupper. Att träna beachvolleyboll i träningsgrupp är utan tvekan det bästa sättet att utvecklas som spelare samtidigt som det är socialt och roligt. Våra grupper är nivåindelade och erbjuds alla som deltagit i vår grundkurs eller har skaffat sig motsvarande kunskap & spelnivå på annat sätt. Till oss är alla välkomna för att få bra träning och ett avbrott i vardagen där vi hoppas att du efter varje besök hos oss känner att du fått energi av såväl träning som bemötandet i vår fina anläggning.

KVALITÉT PÅ TRÄNINGEN

Vår ambition är att deltagarna i träningsgrupper ska utveckla sin spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare. Vi har max 8 spelare per bana och max upp till 12 spelare per tränare.

Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer och landskamper. En del av dem, som senare i karriären har satsat på att vara tränare, har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM.

Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet. Några av våra instruktörer har vi intervjuat; Sofia Ögren, Tadva Yoken, Matilda Skagerberg,  Linus Tholse, Kristina ThurinPetter Jonsson, Susanna Thurin mfl.

Följ våra instruktörers framfarter på vår Instagram, Facebook och blogg. Just nu kan du läsa om systrarna Thurins historiska pallplats på World Tour och Tadva Yoken som tog en fjärdeplats på en World Tour i Singapore.

SÅ GÅR ANMÄLAN TILL

Det som påverkar exakt antal deltagare och grupper vi kan ta emot beror dels på vad som står i anmälningarna och dels på hur vi kan organisera tränare och träningstider.
Till grund för hur träningsgrupperna delas in ligger en ranking som Andreas Berggren och Mattias Magnusson skapar tillsammans med tränarna för respektive grupp. Vi har därför bra koll på de som deltagit senaste terminerna men ber er ändå fylla i anmälan noga. Ni som inte varit tidigare är det ännu viktigare att ni beskriver er nivå. Vi försöker få tag i info om folk via kontakter så har du flyttat till Stockholm från Umeå så kommer vi troligen fråga våra vänner i Umeå om det du skriver om dig själv är sant .-)

INFO HÖSTEN 2018:

 • Vi räknar med 14 tillfällen under hösten där 13 är vanliga träningsgrupper och ett tillfälle är Gameday!
 • Planerat  uppehåll för Höstlov söndag 28 okt, måndag 29 okt, tisdag 30 och onsdag 31 oktober.
 • Start söndagar 2 september
 • Start måndagar 3 september
 • Start onsdagar 5 september
 • Sista träning om inget uppehåll på grund av evenemang söndag 9 (ändrat till den 16e), måndag 10 och onsdag 12 december.
 • Träningsgrupper kostar från 2595:- upp till 3795:- för höstterminen beroende på vilken dag och tid du väljer och blir indelad i (populära tider är dyrast och mindre poppis billigare).
 • måndagar 17.30 – 19.00 för 3495:-
 • måndagar 19.00 – 20.30 för 3795:-
 • måndagar 20.30 – 22.00 för 2995:-
 • onsdagar 19.00 – 20.30 för 3795:-
 • onsdagar 20.30 – 22.00 för 2995:-
 • söndagar 12.00 för 2595:-
 • söndagar någon gång mellan 13.30 – 20.00 för 2995:-
 • Träningsgrupper på hög spelnivå tränar på söndagar med starttid någon gång mellan 13.30 – 20.00
 • Övriga träningsgrupper tränar antingen på måndagar 17.30 – 19.00, 19.00 – 20.30, 20.30 – 22.00onsdagar 19.00 – 20.30 eller 20.30 – 22.00 eller söndagar 12.00 – 13.30.
 • Du kan inte hamna i en träningsgrupp med högre spelnivå än din egen för att du har krav eller önskemål men du kan hamna i en grupp med lägre spelnivå än din (T ex om ni är två vänner som vill träna samtidigt så placeras ni på den nivå som den sämre av er har).
 • Vi strävar efter max 8 spelare per bana och upp till 12 spelare per tränare.
 • Skilj på önskemål och krav! Anger du krav som vi inte kan uppfylla så placerar vi dig inte i en grupp.
 • Betalning via faktura som skickas till angiven e-post. Observera att fakturan kommer via Billogram och skickas när vi placerat dig i en grupp. Ytterligare fakturakostnader kan tillkomma för eventuell pappersfaktura (om du inte markerar att du mottagit faktura via e-post) samt vid sen betalning för ränta osv.
 • Vi förbehåller oss rätten att hänvisa deltagare som skulle behöva gå en grundkurs eller fortsättningskurs att göra det. Vi står för vår subjektiva bedömning.
 • Anmälan är bindande.
 • Frågor angående våra träningsgrupper & kompletteringar efter att du gjort din anmälan till traning@beachvolley.se

ÄNDRINGAR & INFO

Eventuella ändringar samt datum för Gameday publiceras på denna sida & kommuniceras via den Facebookgrupp som skapas för alla som får plats till höstens träningsgrupper.

 • Söndag den 16 september gör vi oss till lite extra för en företagsgrupp som kör ett roligt event hos oss. Så inga träningar den 16e och därmed skjuts träningsperioden framåt i kalendern så sista träningar för terminen på söndagar skjuts upp en vecka till den 16e december istället för 9 december.

OM ANMÄLAN

Vi lägger mycket energi och arbete på att skapa så jämna och bra träningsgrupper som möjligt. Vi uppskattar därför om du ger tydliga och kortfattade svar på frågorna så ta dig tid att läsa och svara på frågorna i formuläret.

Om du är ny hos oss men kanske tränat beachvolley eller volleyboll på annan ort är det toppen om du jämför dig med lag/träningskamrater osv även om det är i en annan stad. Vi har kontakter runt om i landet som hjälper oss ranka in nya inresta deltagare.

AVANMÄLAN

Avanmälan samma dag eller dagen efter att träningsgrupperna presenterats : administrativ avgift på 1000 SEK, kräver läkarintyg*
Avanmälan därefter:
Avgift för träningsgrupp faktureras i sin helhet. Tillgodo för framtida deltagande kan ges upp till halva beloppet på kommande termins träning. kräver läkarintyg* och avanmälan måste göras innan 5e träningen (därefter är det omöjligt att ersätta din plats med en reserv).
* I läkarintyget ska det framgå att du på grund av din skada/sjukdom ej ska träna samt för vilken tidsperiod. Läkarintyg scannas in och skickas med e-post till traning@beachvolley.se och det ska göras skyndsamt så att vi har chansen att sätta in en reserv i ditt ställe.
Betalning & förbindelse om betalning
Faktura skickas via e-post efter att träningsgrupper startat. Vi väljer att fakturera en bit in i terminen så att vi får med justeringar då vi har olika priser beroende på dag och tid samt att man i anmälan kan ställa krav för att anmälan ska vara giltig. Att vi inte tar betalt i förskott ska ej tolkas som att du inte har full betalningsskyldighet enligt din anmälan.
FAQ om avbokning
– Men ni har ju massor med reserver varför kan jag inte hoppa av när jag känner för det? Det är väl bara att ni petar in en reserv i mitt ställe!
Svar: Det stämmer att vi har reserver men att skapa träningsgrupper är ett pussel där vi tar hänsyn till spelnivå, vilken dag man kan/vill träna osv och dessutom ska reserven passa i gruppen där det blir en vakans. Efter att vi publicerat grupperna så är det många reserver som bokar in annat att göra (allt från Yogakurs till att tacka ja till att sjunga i kör) så det är inte så att det alltid finns reserver som kan hoppa in med kort varsel inom ett par veckor. Om du känner dig osäker på om du ska vara med i träningsgrupper hela terminen redan från start så anmäl dig inte så de som har bestämt sig får en ordinarie plats. Vi har full förståelse för skador eller annat elände så därav våra avbokningsregler enligt ovan. Om du vill ha starkare avbokningsskydd ber vi dig kontakta ditt försäkringsbolag och se över ditt försäkringsskydd.

TIPS FRÅN COACHEN

Desto fler alternativ du håller öppna desto enklare gör du det för oss att placera dig i en  träningsgrupp.

ANMÄLAN BESTÅR AV FYRA DELAR

 1. Uppgifter om dig.
 2. Beskrivning av dig som spelare.
 3. Dina val av möjliga träningsdagar/tider och eventuella önskemål.
 4. Din försäkran om betalning.

När du är klar ser du en sammanställning av din anmälan och du får en bekräftelse till den e-post du angivit. Får du ingen e-post ber vi dig kontrollera din skräpkorg om det kan vara så att ditt mailprogram tycker att vi skickar spam.

FRÅGOR & KOMPLETTERINGAR

Skickas till traning@beachvolley.se