PT-grupp i beachvolley

Gör din egen PT-grupp i beachvolley!

Snacka ihop dig med dina vänner om vilka dagar och tider som skulle funka. Ta kontakt direkt med en av våra PT enligt nedan!

Våra tränare

Hos oss @The Beach har vi många duktiga tränare. De flesta har många års erfarenhet som tränare och har fått en gedigen tränarutbildning genom vår egen sportchef Mattias Magnusson (utsedd till årets ledare i Svensk Volleyboll) som tillsammans med Rasmus Jonsson & Anders Kristiansson står för riktlinjer gällande hur vi lär ut teknik på ett bra sätt.

Att anlita en av våra tränare som PT är ett väldigt bra sätt att ta snabba steg framåt i utvecklingen samtidigt som det är roligt att kunna sätta ihop en egen PT-grupp.

Vad kostar det?
De flesta av våra tränare tar mellan 1500:- till 1800:- för en träning och sen tillkommer kostnad för bantid 100:- per person (50:- om det är dagtid vardagar).

Exempel: PT kostar 1500:- och ni är 6 personer. Kör ni 17.30-19.00 så är kostnaden  för PT 1500:-/6= 250:- per person och så tillkommer bantid 100:- så det blir 350:- per person.

Tips från coachen:

  • Gå ihop 6-8 spelare som vill träna tillsammans.
  • Snacka ihop er om möjliga dagar och tider med en av våra tränare. Kolla upp hur det ser ut på bokningsfronten.
  • Sätt upp regler för vad som gäller om deltagare får förhinder. Ska den betala för sin del? Är det okej att ta in en reserv som håller lägre nivå?
  • Gör upp regler för vad som gäller vid avbokning med tränaren. Det är upp till tränaren att sätta sina egna villkor.
  • Testa att anlita PT individuellt någon gång. Många spelare har gjort stora framsteg med individuell coachning.
  • Betalning i kassan men om du önskar faktura för flera gånger så löser vi det givetvis.
  • Kostnad för PT är lika avdragsgill som för träning som friskvård! Kolla upp vad ni har för riktlinjer på jobbet vad gäller friskvård, det kan löna sig!

Lycka till!

Just nu kan du anlita:

Rasmus Bodén

Rasmus Bodén

rasmus.boden85@gmail.com, 0739030657

Rasmus Bodén är en av våra populära PT som fortfarande är aktiv spelare på elitnivå i Sverige. Rasmus har varit tränare hos oss i över 10 år och  har en gedigen erfarenhet som PT.

Mårten Norman

0704393456, marten.norman@hotmail.com
Jag har spelat på Swedish Beach Tour i åtta år och jobbat som tränare i sex år. Det jag gillar med beachvolleyboll är att trots att det är en fysisk idrott så är det inte den som hoppar högst och slår hårdast som vinner, utan den som spelar smartast och noggrannast. Mitt mål som tränare är att lära dig att göra smarta val och vara noggrann i varje moment av spelet så att du kan bli en vinnare!

Sofia Ögren

0706012731, sofia_ogren@hotmail.com

Jag har varit tränare för The Beach i tio år och jag gillar att diskutera beachvolleyboll, försöka lära mig nya saker och utvecklas som tränare. Jag tror väldigt mycket på The Beachs/BeachTravels koncept som är framtaget av Matte, Anders och Rasmus som har högt individ- samt teknikfokus. Jag har även själv spelat beachvolleyboll i femton år, både i Sverige och internationellt, och jag tränar och spelar efter samma koncept. Största skillnaden på PT-pass och vanliga träningsgrupper är att det är enklare att anpassa upplägg och fokus efter önskemål på PT-pass om det exempelvis finns en särskild del av spelet du vill träna extra på. Förutom det är det ju ett bra tillfälle att få in fler träningar med en coach per vecka. Jag gillar träningar med hög i tak, kvalitet på varje touch och jag tror att en peppig stämning bidrar till att spelare utvecklas snabbare.

Måns Björn

0730605630, mans@08beach.com
Foto: Anna Zindranna Forsström
Förutom att vara ansvarig tränare för The Beach / 08 Beach barn och ungdomsgrupper så är Måns tränare för olika träningsgrupper och håller regelbundet PT-pass för olika grupper. Han är en engagerad tränare som sällan är tyst under passen, förutom teknik och taktik så är han mycket intresserad av fysträning samt att hitta just dina nycklar för att bli en bättre spelare. Måns hittade till beachen som vuxen och jobbar på fritiden med internationell säkerhet och vuxenutbildning. Med honom som tränare kan du känna dig säker!