Fortsättningskurs

Fortsättningskurs beachvolley hösten 2019

START TISDAGAR 15 OKTOBER & TORSDAGAR 17 OKTOBER

OM FORTSÄTTNINGSKURSEN

Vår fortsättningskurs vänder sig i första hand till våra deltagare som gått vår grundkurs eller har motsvarande förkunskaper.

Till oss är alla välkomna att få bra träning och ett avbrott i vardagen där vi hoppas att du efter varje besök hos oss känner att du fått energi av såväl träning som bemötandet i vår fina anläggning.

KVALITÉ PÅ TRÄNINGEN

Vår ambition är att deltagarna i fortsättningskursen ska utveckla sin spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.  Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer, landskamper och en del av dem som senare i karriären har satsat på att vara tränare har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM. Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet. Två av våra duktiga tränare är även förbundskaptener för dam- respektive herr-landslaget. Läs mer om förbundskapten för damerna Petter Jonsson här och förbundskaptenen för herrlandslaget, Rasmus Jonsson,  här.
Utöver ovan nämnda har vi många fler duktiga instruktörer och vi är stolta över att vi har en jämn fördelning mellan könen hos våra instruktörer vilket få andra idrotter har. Några av våra instruktörer vi intervjuat; Sofia Ögren, Tadva Yoken, Matilda Skagerberg mfl.

Info om höstens fortsättningskurs

  • Kursen erbjuds på tisdagar och torsdagar (du väljer en av dagarna eller båda dagarna).
  • Start 15 oktober respektive 17 oktober
  • Planerade  uppehåll:  Inga planerade men ändringar kan ske och kommuniceras isåfall via Facebookgruppen. Det kan, vid enstaka tillfälle, bli så att vi flyttar ett tillfälle mest troligt förlänger vi då terminen men annan lösning kan ske.
  • Sista dag tisdagar 3 december (om ingen ändring sker).
  • Sista dag torsdagar 5 december (om ingen ändring sker).
  • Vi räknar med åtta tillfällen där sju tillfällen är vanlig träning och ett tillfälle är Gameday där vi spelar en kul turnering.
  • Samtliga träningar är planerade på tisdagar respektive torsdagar mellan 19.00 – 20.30 dock kan enstaka ändring ske. Isåfall meddelas det  i förväg via kursens Facebookgrupp.
  • Deltagare i fortsättningskursen får superdeal på fredagar och lördagar tills kursen är slut! Och dina kompisar som lirar på samma bana får samma lika superdeal!
  • Kursen kostar 1595:- om du går en av dagarna och 2895:- om du går båda dagarna.

ANMÄLAN

Leave a Reply