Fortsättningskurs

Fortsättningskurs beachvolley våren 2019

START TISDAGAR 5 MARS & TORSDAGAR 7 MARS

OM FORTSÄTTNINGSKURSEN

Vår fortsättningskurs vänder sig i första hand till våra deltagare som gått vår grundkurs eller har motsvarande förkunskaper.

Till oss är alla välkomna att få bra träning och ett avbrott i vardagen där vi hoppas att du efter varje besök hos oss känner att du fått energi av såväl träning som bemötandet i vår fina anläggning.

KVALITÉ PÅ TRÄNINGEN

Vår ambition är att deltagarna i fortsättningskursen ska utveckla sin spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.  Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer, landskamper och en del av dem som senare i karriären har satsat på att vara tränare har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM. Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet. Två av våra duktiga tränare är även förbundskaptener för dam- respektive herr-landslaget. Läs mer om förbundskapten för damerna Petter Jonsson här och förbundskaptenen för herrlandslaget, Rasmus Jonsson,  här.
Utöver ovan nämnda har vi många fler duktiga instruktörer och vi är stolta över att vi har en jämn fördelning mellan könen hos våra instruktörer vilket få andra idrotter har. Några av våra instruktörer vi intervjuat; Sofia Ögren, Tadva Yoken, Matilda Skagerberg mfl.

Info om vårens fortsättningskurs

  • Kursen erbjuds på tisdagar och torsdagar (du väljer en av dagarna eller båda dagarna).
  • Start 5 mars (tisdagar) & 7 mars (torsdagar)
  • Planerade  uppehåll:  19/3 pga företagsevenemang, påsklov tisdag 16/4 och torsdag 18/4 samt träningsresa med BeachTravels till Portugal under perioden 28/4 – 12/5.
  • Kursen pågår terminen ut och vi räknar med 9 tillfällen.
  • Samtliga träningar är planerade på tisdagar respektive torsdagar mellan 19.00 – 20.30 dock kan enstaka ändring ske. Isåfall meddelas det  i förväg via kursens Facebookgrupp.
  • Deltagare i fortsättningskursen får superdeal på fredagar och lördagar tills kursen är slut! Och dina kompisar som lirar på samma bana får samma lika superdeal!
  • Kursen kostar 1795:- om du går en av dagarna och 2995:- om du går båda dagarna.

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN TILLS DET ÄR FULLT

Leave a Reply