Fortsättningskurs

Fortsättningskurs under våren erbjuds i första hand till deltagare i vår grundkurs. Vi uppdaterar med info om fortsättningskursen så småningom.

 

 

Nedan info om hösten 20

Fortsättningskurs tisdagar 19.00-20.30  med start 10 november!

Vår fortsättningskurs vänder sig i första hand till dig som gått vår grundkurs och är redo att ta nästa steg! 

KVALITÉ PÅ TRÄNINGEN

Vår ambition är att deltagarna i fortsättningskursen ska utveckla sin spelnivå i snabb takt under ledning av våra duktiga tränare.

Till oss är alla välkomna att få bra träning och ett avbrott i vardagen där vi hoppas att du efter varje besök hos oss känner att du fått energi av såväl träning som bemötandet i vår fina anläggning.

INFO OM HÖSTENS FORTSÄTTNINGSKURS TISDAGAR 19.00

  • Sista planerade träning är vecka 50 om inget uppehåll sker (enstaka träning kan bli flyttad på grund av evenemang eller annan anledning, isåfall kommuniceras det via FB-gruppen. Exempelvis om vi har ett evenemang  som berör er skulle sista träningen kunna bli vecka 51 istället för vecka 50).
  • Vi bjuder på en extra träning så den sista träningen blir vecka 51 istället för som planerat vecka 50.
  • Vill man träna mer utöver kurstillfället så erbjuder vi väldigt förmånligt pris fredag-söndag där deltagare i fortsättningskursen betalar 100:- per person för 1,5h spel.  Även vänner man tar med sig som ej går kursen får samma deal. Bara att boka bana och köra!
  • Fortsättningskursen erbjuder vi i första hand till deltagare som gått vår grundkurs tidigare.

KURSEN ÄR FULLBOKAD. ANMÄLAN ÄR STÄNGD

 

Leave a Reply