Fortsättningskurs

Fortsättningskurs beachvolley våren 2020 med start 18/2

OM FORTSÄTTNINGSKURSEN

Vår fortsättningskurs vänder sig i första hand till våra deltagare som gått vår grundkurs eller har motsvarande förkunskaper.

Till oss är alla välkomna att få bra träning och ett avbrott i vardagen där vi hoppas att du efter varje besök hos oss känner att du fått energi av såväl träning som bemötandet i vår fina anläggning.

KVALITÉ PÅ TRÄNINGEN

Vår ambition är att deltagarna i fortsättningskursen ska utveckla sin spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.  Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer, landskamper och en del av dem som senare i karriären har satsat på att vara tränare har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM. Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet. Två av våra duktiga tränare är även förbundskaptener för dam- respektive herr-landslaget. Läs mer om förbundskapten för damerna Petter Jonsson här och förbundskaptenen för herrlandslaget, Rasmus Jonsson,  här.
Utöver ovan nämnda har vi många fler duktiga instruktörer och vi är stolta över att vi har en jämn fördelning mellan könen hos våra instruktörer vilket få andra idrotter har. Några av våra instruktörer vi intervjuat; Sofia Ögren, Tadva Yoken, Matilda Skagerberg mfl.

Info om vårens fortsättningskurs

  • Kursen erbjuds på tisdagar
  • Start 18/2 klockan 19.00 – 20.30
  • Sista dag 19/5 om inget träningspass blir flyttat på grund av event eller annan anledning (ovanligt att vi flyttar pass men det kan hända).
  • Samtliga träningar är planerade på tisdagar mellan 19.00 – 20.30 dock kan enstaka ändring ske. I händelse av att träningspass blir flyttat meddelas det via Facebookgruppen.
  • Planerade  uppehåll är; Sportlov 24/2, Påsklov 7/4, Träningsläger Portugal med BeachTravels 25/4-9/5. Lägg in dem i kalendern!
  • Vill man spela mer utöver kurstillfället så erbjuder vi väldigt förmånligt pris fredag-söndag där deltagare i fortsättningskursen betalar 100:- per person för 1,5h spel.  Även vänner man tar med sig som ej går kursen får samma deal. Bara att boka bana och köra!
  • Kursen kostar 1995:-

Fortsättningskursen erbjuder vi i första hand till deltagare som gått vår grundkurs.

Anmälan nedan:

Leave a Reply