Spela beachvolley

SPELA BEACHVOLLEY MED OSS!

Vad kul att du vill träna med oss. Beachvolley är en rolig, social sport som ger dig bra allsidig träning samtidigt som den mjuka sanden är skonsam mot kroppen.

Hos oss utvecklar din spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.  Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer, landskamper och en del av dem som senare i karriären har satsat på att vara tränare har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM. Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet.

SAMTLIGA KURSER SOM STARTADE I JANUARI (BARN, UNGDOM, GRUNDKURS OCH NIVÅINDELADE TRÄNINGSGRUPPER) ÄR FULLBOKADE MED VÄNTELISTA. SE NEDAN INFORMATION OM KURSER MED START I FEBRUARI/MARS.

Looking for information in English? 

TRÄNINGSGRUPPER BEACHVOLLEY VÅREN 2020. ANMÄLAN ÖPPNAR 1 DECEMBER 2019 KLOCKAN 20.00  LÄS MER HÄR! FULLBOKAT!

Våra populära träningsgrupper vänder sig till dig som redan kan grunderna!
Du anmäler dig individuellt men vi placerar dig i en grupp med andra spelare som håller samma nivå som dig. Höstens träningsgrupperna är fullbokade och grupperna är igång.  Läs mer här!  Vill du vara med våren 2020? Gå med vårt Facebookevent så du inte missar anmälan!

BARN & UNGDOM VÅREN 2020

Barn & ungdomsverksamheten kan du läsa mer om här!

Vi har som ambition att hålla ett lågt pris till barn & ungdomsverksamheten som drivs genom vår hemmaklubb 08 Beach. Det är möjligt tack vare alla duktiga ideella krafter, våra företagskunder  samt föreningens samarbeten.

Inget som passar ovan? Genom att fylla i formuläret nedan får du veta när vi öppnar anmälan till en kurs/organiserad träning i beachvolley:

/ By filling out the form below you will be informed when we open the registration for a course / organized training in beach volleyball:

Intresseanmälan till dig som vill träna beachvolley

  • Genom att ange min e-post accepterar jag att The Beach skickar nyhetsbrev till mig (du kan avbeställa nyhetsbrev när du vill) och erbjudanden om att delta i organiserad träning. Läs mer om hur vi hanterar dina uppgifter i enlighet med GDPR på vår hemsida.
  • Skriv ditt nummer i en följd med landsnummer först. Exempel: 46709999999 4770111111111
    Vi blir jätteglada om du berättar hur du hittade oss! We will be very happy if you tell us how you found us!

Leave a Reply