Spela beachvolley med oss!

Vi har öppnat anmälan till vårens kurser!  Alla är välkomna. 
Beachvolley är en rolig, social sport som ger dig bra allsidig träning samtidigt som den mjuka sanden är skonsam mot kroppen.  Hos oss har vi träning för alla nivåer från nybörjare till världens bästa spelare som våra regerande Europamästare David Åhman & Jonatan Hellvig & vårt damlandslag Tina & Sanna Thurin. Hos oss är det alltid sommarstämning och alla är välkomna att delta på sin nivå.

Nedan hittar du vårt utbud för organiserad träning våren 2024

1. BARN & UNGDOM – ANMÄLAN HAR ÖPPNAT!
Från 3(!)  år och upp till 20 år. Från grund till avancerat.
Kostar 1500:- för vårterminen 2024.

2. GRUNDKURS I BEACHVOLLEY – ANMÄLAN HAR ÖPPNAT!
Till oss är alla välkomna att lära sig beachvolley. Perfekt start för dig som vill testa på hur det är att träna beachvolley organiserat.

3. FORTSÄTTNINGSKURS – ANMÄLAN HAR ÖPPNAT!
Kan du grunderna och vill ta ytterligare steg i din utveckling? Lär dig lira som proffsen hos oss!

4. NIVÅINDELADE TRÄNINGSGRUPPER – ANMÄLAN HAR ÖPPNAT!
Nästa steg efter fortsättningskursen är att träna i mindre nivåindelade träningsgrupper med en fast grupp & tränare. Stort fokus läggs på din individuella utveckling som spelare. Du kan välja mellan att vara med i en upp till tre grupper /vecka.

Våra tränare – Sveriges bästa!
Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet.

Hos oss utvecklar du din spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.  Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer, landskamper och en del av dem som senare i karriären har satsat på att vara tränare har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM.

Frågor om kurser och träningsverksamhet till traning@thebeach.se

Men inte bara det. Vill du bara lira med dina vänner så kan du boka bana här och vi erbjuder även aktiviteter som Vinnarbana (nivåbaserad) med individuell anmälan där du spelar med och mot olika partners. Du hittar alla våra aktiviter, turneringar, kurser osv på vår matchi-sida och i kalendern får du hela bilden av vad som händer då en del turneringar anmäler man sig till via förbundets system.

Lämna ett svar