Spela beachvolley med oss!

Beachvolley är en rolig, social sport som ger dig bra allsidig träning samtidigt som den mjuka sanden är skonsam mot kroppen.  Hos oss har vi träning för alla nivåer från nybörjare till världens bästa spelare som våra regerande Europamästare David Åhman & Jonatan Hellvig & vårt damlandslag Tina & Sanna Thurin. Hos oss är det alltid sommarstämning och alla är välkomna att delta på sin nivå.

Men inte bara det. Vill du bara lira med dina vänner så kan du boka bana här och vi erbjuder även aktiviteter som Vinnarbana (nivåbaserad) med individuell anmälan där du spelar med och mot olika partners. Du hittar alla våra aktiviter, turneringar, kurser osv på vår matchi-sida och i kalendern får du hela bilden av vad som händer då en del turneringar anmäler man sig till via förbundets system.

Nedan hittar du vårt utbud för organiserad träning. 

AKTUELLT JUST NU:

GRUNDKURS I BEACHVOLLEY MED START 11 MAJ
Till oss är alla välkomna att lära sig beachvolley. Perfekt start för dig som vill prova på att träna beachvolley organiserat i grupp. Mer info här!

FORTSÄTTNINGSKURS – START 11 MAJ
Kan du grunderna och vill ta ytterligare steg i din utveckling? Lär dig lira som proffsen hos oss!

 Info om nästa fortsättningskurs!

BARN & UNGDOM – TERMINSANMÄLAN
Från 7 år och uppåt. Från grund till avancerat.
Kostar 1500 – 2500 SEK / Termin beroende på antal träningar i veckan.
Info och anmälan till vårens träningar hittar du här! – Terminens träningar har börjat och det är fullbokat men det går att göra intresseanmälan till Måns vi försöker alltid skapa plats för barn & ungdomar . Följ länken.

NIVÅINDELADE TRÄNINGSGRUPPER – TERMINSANMÄLAN
Nästa steg efter fortsättningskursen är att träna i mindre träningsgrupper med en fast grupp & tränare. Stort fokus läggs på din individuella utveckling som spelare. Du kan välja mellan att vara med i en upp till tre grupper /vecka.
Kostar från 3695:
Studentpris från 2960:-
Anmälan till vårens träningsgrupper & info hittar du här!  (FULLBOKAT)

VÅRA TRÄNARE – SVERIGES BÄSTA
Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet.

Hos oss utvecklar du din spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.  Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer, landskamper och en del av dem som senare i karriären har satsat på att vara tränare har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM.

Frågor om kurser och träningsverksamhet till traning@thebeach.se

Lämna ett svar