Sök jobb @The Beach!

JOBBA @THE BEACH!

Vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för att så många som möjligt ska kunna prova på och träna världens roligaste sport beachvolley!

Just nu söker vi dig som har ett ett grymt driv som är pepp på att tillsammans med oss lyfta vår verksamhet till nästa nivå!

Verksamheten är i grunden idrott men är helt privat finansierad. Vår modell för att få ekonomin att gå runt är dels att jobba för så hög beläggning som möjligt på våra banor, dels erbjuda förstklassiga evenemang för företagsgrupper eller andra grupper också förstås. Vår personal är en väldigt viktig del av våra kunders upplevelse så om du ska trivas hos oss och vi med dig så är din inställning till jobbet avgörande.
Vi söker just nu: 

Serverings/receptionsvarig – Heltid

Det är i första hand en tillsvidare tjänst med provanställning med start i slutet av augusti/början av september 2019.
Skills vi söker:
 
* Människor. Du gillar människor. Av alla slag. För dig är det lustfyllt att ge god service och att skapa bästa möjliga förutsättningar till att våra gäster ska ha bästa möjliga upplevelse hos oss.
* Du gillar att peppa dina kollegor till stordåd och att vara den som skapar struktur, ordning och reda för dina kollegor. Du är en ledare som får andra att växa genom att stötta, coacha, peppa, styra, utmana och du har förstått att ditt agerande som förebild är ditt viktigaste verktyg i jobbet!
* Du vet att god service genom att beta av rutinerna inte är nog. Du har förstått att kreativitet och initiativ är skillnaden mellan ett godkänt resultat och att skapa något som gästerna älskar.
* Erfarenhet och kunskap av restaurang & servicebranscher värderas högt hos oss men absolut viktigast är engagemang och en vilja att utvecklas framåt.
 

Du kommer att arbeta i nära samarbete med platschefen för att underhålla & utveckla den dagliga verksamheten. Arbetsuppgifterna är bland annat:

– Schemaläggning
– Beställningar / varumottagningar
– Arbete i reception / kök

– Planering & genomförande av företagsevenemang
– Viss administration & sociala medier
– Utbilda & handleda personal/praktikanter

Så här söker du:

 1. Du laddar ner och läser vårt dokument “Så jobbar vi @ The Beach” som är gammalt men det ger dig en bra känsla för hur vi tänker och jobbar.
 2. Maila Personligt brev, CV och referenser vi kan ringa.
 3. Skicka din ansökan till olle@beachvolley.se med kopia till david@beachvolley.se

Vill du jobba hos oss men ovan jobb är inte riktigt rätt? Läs nedan!

Extrajobb, praktik, heltid, halvtid, timmar? Vi utgår från det som funkar och är flexibla. Ange vad som skulle passa dig bäst i din ansökan.

  • Praktikant.
   Vill du praktisera hos oss? Läs “Så jobbar vi @ The Beach” och om du gillar det du läst får du gärna skicka en intresseanmälan till olle@beachvolley.se och/eller david@beachvolley.se
  • Servicepersonal – Deltid enligt ök.
    Läs mer om vad det innebär att jobba hos oss (och vad det inte innebär) i vårt dokument “Så jobbar vi @ The Beach“. Vi ser gärna att du gillar att ta stort eget ansvar samtidigt som du trivs med att vara en del av ett lag. Dina arbetstider blir de tider som folk kan träna vilket innebär en hel del kvällar och helger. Frågor till olle@beachvolley.se och/eller david@beachvolley.se
   OBS! Vi söker INTE dig som bara kan jobba kontorstider!
  • Uppfinn ditt eget jobb.
   Vi gillar kreativa förslag och driftiga människor. Har du ett förslag på hur du skulle få någon av våra verksamheter att rocka så lyssnar vi gärna på vad du har att säga. Läs gärna “Så jobbar vi @ The Beach” så att du får lite pejl på hur vi jobbar.

 

Så här söker du:

 • 1. Ladda ner och läs vårt dokument Så jobbar vi @ The Beach noga. Den är främst anpassad för den som söker jobb hos oss som servicepersonal men ger en bra känsla för hur vi jobbar även för den som söker en annan tjänst.
 • 2. Skicka ett e-post där du berättar om dig själv och varför du vill jobba hos oss. Ta med två referenser samt CV.

Skicka ansökningar till olle@beachvolley.se med kopia till david@beachvolley.se

BILDER

Det är inte varje dag vi har temafester men vi har ofta evenemang för såväl företagsgrupper som för medlemmar. Oavsett om utstyrseln är SuperMario eller shorts och t-shirt så siktar vi alltid på att skapa en skön stämning och där är personalens engagemang och inställning en väldigt viktig ingrediens.

One Reply to “Sök jobb @The Beach!”

Leave a Reply