Sök jobb @The Beach!

20180802
Vi är superpeppade på att dra igång en ny säsong. Vill du vara med? Just nu söker vi personal till vårt dreamteam som styr över vår reception & servering.

Så här går det till:

 1. Du laddar ner och läser vårt dokument “Så jobbar vi @ The Beach“.
 2. Du mailar in en ansökan till petter@beachvolley.se med kopia till david@beachvolley.se
 3. Provjobb (betalt förstås) under mitten/slutet av augusti eller enligt ök.
 4. När du provjobbat och du trivs med oss och vice versa så jobbar vi på. Enkelt!

Heltid, halvtid, timmar? Vi utgår från det som funkar och är flexibla. Ange vad som skulle passa dig bäst i din ansökan.

  • Servicepersonal – Deltid enligt ök.
   Läs mer om vad det innebär att jobba hos oss (och vad det inte innebär) i vårt dokument “Så jobbar vi @ The Beach“. Vi ser gärna att du gillar att ta stort eget ansvar samtidigt som du trivs med att vara en del av ett lag. Dina arbetstider blir de tider som folk kan träna vilket innebär en hel del kvällar och helger. Frågor till olle@beachvolley.se och/eller david@beachvolley.se OBS! Vi söker INTE dig som bara kan jobba kontorstider!
  • Praktikant.
   Vill du praktisera hos oss? Läs “Så jobbar vi @ The Beach” och om du gillar det du läst får du gärna skicka en intresseanmälan till olle@beachvolley.se och/eller david@beachvolley.se
  • Uppfinn ditt eget jobb.
   Vi gillar kreativa förslag och driftiga människor. Har du ett förslag på hur du skulle få någon av våra verksamheter att rocka så lyssnar vi gärna på vad du har att säga. Läs gärna “Så jobbar vi @ The Beach” så att du får lite pejl på hur vi jobbar.

Åldersgräns?

Ja, krav på minst 18 år men vi ser gärna att du hunnit fylla 20. Ingen övre gräns.

Så här söker du:

 • 1. Ladda ner och läs vårt dokument Så jobbar vi @ The Beach noga. Den är främst anpassad för den som söker jobb hos oss som servicepersonal men ger en bra känsla för hur vi jobbar även för den som söker en annan tjänst.
 • 2. Skicka ett e-post där du berättar om dig själv och varför du vill jobba hos oss. Ta med två referenser samt CV.

Skicka ansökningar till petter@beachvolley.se med kopia till david@beachvolley.se

BILDER

Det är inte varje dag vi har temafester men vi har ofta evenemang för såväl företagsgrupper som för medlemmar. Oavsett om utstyrseln är SuperMario eller shorts och t-shirt så siktar vi alltid på att skapa en skön stämning och där är personalens engagemang och inställning en väldigt viktig ingrediens.

h15a6150

h15a6262

One Reply to “Sök jobb @The Beach!”

Leave a Reply