Om oss

Välkommen till The Beach!

Du når oss enklast via  boka@beachvolley.se ! Kontaktuppgifter till nyckelpersoner nedan.


Vi har flyttat till Huddinge!
Adressen är Novavägen 35
141 44 Huddinge.

Vi startade The Beach 2006 för att vi själva ville ha ett ställe där vi kunde spela beachvolley året runt.

Vi drivs av passion för vår sport beachvolley och vår ambition är att fortsätta i samma riktning som vi startade genom att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla som vill spela beachvolley.

Nedan ett par nyckelspelare i vår finfina laguppställning som brukar vara poppis att vilja nå:

David Cabrera, VD & grundare

David jobbar med event samt bakom kulisserna med lite allt möjligt. Nås via david@beachvolley.se och 0704-322028.

Mattias Magnusson, sportchef & grundare

Till Mattias vänder du dig om har frågor om träningsgrupper vår grundkurs, våra instruktörer, beachvolleygymnasiet och övriga sportsliga frågor.  Mattias har tre SM-guld i bagaget samt flera år som landslagtränare.
E-post mattias@beachvolley.se och 0733-665433. Eftersom Mattias är killen hela dagen är det många som försöker nå honom så han blir jätteglad om du skickar sms så ringer han när han hinner.

Rasmus Jonsson, VD & grundare av BeachTravels

Rasmus Jonsson ansvarar för Beachtravels ,vårt dotterbolag, som arrangerar finfina träningsresor till de vackraste stränderna och colla event som Beachvolley-SM. Om Rasmus själv får välja så landar det mest e-post som handlar om träningsresor till rasmus@beachvolley.se

Vill du komma i kontakt med våra instruktörer eller vår övriga personal ber vi dig kontakta oss på 08-12134666 eller boka@beachvolley.se

 

Lämna ett svar