Om oss

Välkommen till The Beach!

Du når oss enklast via  boka@beachvolley.se och 08-12134666. Kontaktuppgifter till nyckelpersoner nedan.

—-

 Det är lätt att ta sig till oss!

Åker du kommunalt så är det bara några minuters promenad från pendeltågstationen Södertälje Hamn. Spana in SL för att planera din resa om du åker kollektivtrafik.

Kör du bil så är det bara knappa in adressen i din gps eller google. Du är välkommen!

The Beach
Hansavägen 10, 15138 Södertälje.

Vi startade The Beach 2006 för att vi själva ville ha ett ställe där vi kunde spela beachvolley året runt.

Vi drivs av passion för vår sport beachvolley och vår ambition är att fortsätta i samma riktning som vi startade genom att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla som vill spela beachvolley.

Nedan några nyckelspelare i vår finfina laguppställning som brukar vara poppis att vilja nå:

Olof “Olle” Andersson, Event & personal

Till Olle vänder du dig om du har frågor om våra populära evenemang eller om du är intresserad av att bli en ny leverantör till oss. Enligt egen utsago kan han allt och det är rätt svårt att motbevisa.
Olle@beachvolley.se och 0708-108760

 

David Cabrera, VD & grundare

David jobbar bakom kulisserna med lite allt möjligt men mest med nya samarbeten och etableringar. Nås via david@beachvolley.se och 0704-322028.

Mattias Magnusson, sportchef & grundare

Till Mattias vänder du dig om har frågor om träningsgrupper vår grundkurs, våra instruktörer, beachvolleygymnasiet och övriga sportsliga frågor.  Mattias har tre SM-guld i bagaget samt flera år som landslagtränare.
E-post mattias@beachvolley.se och 0733-665433. Eftersom Mattias är killen hela dagen är det många som försöker nå honom så han blir jätteglad om du skickar sms så ringer han när han hinner.

Rasmus Jonsson, ständig reseledare

Rasmus Jonsson är projektledare för Beachtravels som är ett dotterbolag som arrangerar finfina träningsresor till de vackraste stränderna. Rasmus är en poppis tränare och har kuskat runt många år som landslagstränare.  Om Rasmus själv får välja så landar det mest e-post som handlar om träningsresor till rasmus@beachvolley.se. Rasmus nås även på 0734-204695.

Vill du komma i kontakt med våra instruktörer eller vår övriga personal ber vi dig kontakta oss på 08-12134666 eller boka@beachvolley.se

Postadresser:

  • The Beach, Hansavägen 10, 151 38 Södertälje
  • Beachhallen, Hansavägen 10, 151 38 Södertälje
  • BeachTravels c/o Beachhallen, Hansavägen 10, 151 38 Södertälje

Showroom & kontor:

  • Hornsgatan 59, 117 38 Stockholm

 

Leave a Reply