Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vinnarbana 3 timmar! 15.00 – 18.00!

februari 11

200SEK

Pallar du att lira vinnarbana i tre timmar? 
Testa på lördag då vi erbjuder klassikern ”Vinnarbana mixat nivå 3-5” från klockan 15.00-18.00!

Endast 200:-
Gå direkt till anmälan via matchi här!

Spelnivå: 3 – 5
Inför första matchen lottar turneringsledaren in både partner, motståndare och bana. Varje match spelas på tid. Vinnande par går upp ett steg och förlorande par ner ett steg. Inför nästa match byter man medspelare med det par man ska möta. Respektera nivån som står i rubriken! Läs nedan en beskrivning av nivåer!Tanken med spelformen är att nivån blir jämnare för varje omgång då vinnare går upp en bana och förlorare går ner.

Nivå 1 – Nybörjare
Du har aldrig spelat förut och enda erfarenheten du har är volleybollektionerna från högstadiet.
Nivå 2 – Nybörjare+
Du har precis börjat spela beachvolley och jobbar på med grundspelet. Du kan serva igång bollen över nät men har lite svårt för servemottag och att få bollen dit du vill med baggerslagen. Du har dock sjukt kul och kämpar för att nå nästa nivå.
Nivå 3 – Nybörjare++
Nu har du fått till en bättre spelförståelse och vet vart bollen ska ta vägen i servemottag och pass och du kommer oftast rätt med dina slag. Missarna finns fortfarande där, men du kämpar på för att bli bättre.
Nivå 4 – Medel
Du har en stabil serve, varierade anfall och kan att ta emot hårt slagen serve. Servemottagen kommer ofta fram nära nät och du får till bra passningar mot nät allt oftare.
Nivå 5 – Medel+
Servemottagen sitter nu ännu bättre tack vare fint fotarbete och korrekt utförande. Du försöker passa i kroppens riktning för att få till fina passningar vid nät där din partner vill slå sina anfall.
Nivå 6 – Medel++
Hårda anfall som slås i din riktning klarar du att få upp för fortsatt spel väldigt ofta. Får du en bra pass så har du flera slag i din repertuar för att ta poäng. Du försöker även att se vart du har försvarare och blockare när du gör ditt val i anfallet.
Nivå 7 – Avancerad
Spelare på denna nivån lyckas hela tiden rädda eller ta poäng. Antingen genom att vinna blockdueller, gräva upp svåra shots i något av planens hörn eller genom att vara väldigt stabil i side out även vid tuffa servar. Alla passningar slås i kroppens riktning och du är en dröm att ha som partner.
Nivå 8 – Avancerad+
Endast allra högsta nivån av spelare i Sverige tillhör denna nivån. Både på träning och match blir det sällan poäng för att någon gör misstag. Det är snarare andra sidan som gör någonting väldigt bra.
Motsvarande tävlingsnivåer:
Nivå 3-5 – Open Grön.
Nivå 6-7 – Open Svart / Challenger
Nivå 7-8 – Challenger / SBT

Detaljer

Datum:
februari 11
Kostnad:
200SEK
Webbplats:
https://www.matchi.se/facilities/thebeach

Plats

The Beach, Huddinge
Novavägen 35
Huddinge, 14144 Sverige
+ Google Map

SPANA IN VAD SOM HÄNDER I VÅR KALENDER!