Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Prova på beachvolley gratis med landslagscoach Rasmus Jonsson!

January 15 @ 19:00 - 20:30

Nyfiken på att träna beachvolley?

Nu har du chansen att testa gratis under ledning av landslagstränaren Rasmus Jonsson. Kursen vänder sig till dig som är nybörjare och vill prova på om beachvolley är något för dig. Från 16 år och uppåt. (För yngre erbjuder vi gratis prova-på-träning som du hittar mer information om här. )

I samband med prova-på-tillfället får du information om vad vi erbjuder för organiserad träning @The Beach, BeachTravels träningsläger och hur det funkar att spela och träna beachvolley.

Anmälan:

Vi har begränsat antal platser så anmälan är bindande. Träningen är gratis och du är varmt välkommen !

Avgift på 200:- tas ut om du INTE kommer eller avbokar i tid(dagen innan).

Prova på beachvolley 15 januari

Anmälan är bindande.
  • Från 16 år och uppåt är välkomna!
  • Skriv telefonnummer i en följd och börja med +46. Exempel: +46701112233
    Vi bjuder på träningen men tar betalt om du inte dyker upp. Antalet platser är begränsat så gör du en "No-show" kostar det dig 200:- Eventuell avanmälan senast 14 januari.

Om tränaren

Rasmus Jonsson är landslagstränare som varit i hetluften senaste tiden med stora internationella framgångar med Sveriges juniorlandslag David Åhman/Jonatan Hellvig som du kanske sett i media senaste tiden då de tog OS-guld, EM-guld och seger i Continental Cup under 2018. Rasmus är även entreprenör och står bakom arrangemang som Beachvolleyfesten, SummerSmash  Festival och arrangerar SM i Tylösand samt är VD för ett av världens främsta företag inom träningsresor för beachvolley, BeachTravels.

Här hittar du mer information om all beachvolley-träning som erbjuds hos oss @ The Beach för barn, unga, vuxna från nybörjare till avancerad nivå.

 

 

Details

Date:
January 15
Time:
19:00 - 20:30
Event Categories:
,

SPANA IN VAD SOM HÄNDER I VÅR KALENDER!