Loading Events

Past Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

August 2021

Start träningsgrupper söndagar!

August 29

Söndag den 29e kör vi igång alla träningsgrupper som kör söndagar! Varmt välkomna!

Find out more »

Start träningsgrupper måndagar!

August 30

Start träningsgrupper måndagar! Måndag den 30e augusti hälsar vi alla deltagare i träningsgrupper på måndagar varmt välkomna!

Find out more »

Start grundkurs tisdagar!

August 31

Tisdag 31 augusti 19.00 kör vi igång höstens grundkurs på tisdagar! Varmt välkomna! Sugen? Kolla om det finns plats kvar och anmäl dig här!  

Find out more »

September 2021

Start träningsgrupper onsdagar!

September 1

Start träningsgrupper onsdagar! Onsdag den 1 september hälsar vi alla deltagare i träningsgrupper på onsdagar varmt välkomna!

Find out more »

Start grundkurs torsdagar!

September 2

Torsdag 2 september 20.30 kör vi igång höstens grundkurs på torsdagar! Varmt välkomna! Sugen? Kolla om det finns plats kvar och anmäl dig här!

Find out more »

October 2021

Gameday Söndag!

October 3

Söndag den 3 oktober så kör samtliga träningsgrupper Gameday! Det betyder att det inte är träning som vanligt utan istället styrs det upp spel på samma tid som du brukar träna i träningsgrupper! Mer info om spelform på plats!

Find out more »

Gameday måndag!

October 4

Måndag den 4 oktober så kör samtliga träningsgrupper Gameday! Det betyder att det inte är träning som vanligt utan istället styrs det upp spel på samma tid som du brukar träna i träningsgrupper! Mer info om spelform på plats!

Find out more »

Gameday onsdag!

October 7

Onsdag den  7 oktober så kör samtliga träningsgrupper Gameday! Det betyder att det inte är träning som vanligt utan istället styrs det upp spel på samma tid som du brukar träna i träningsgrupper! Mer info om spelform på plats!

Find out more »

Fortsättningskurs i beachvolley!

October 12 - October 14

Haft ett uppehåll och sugen på att komma igång med organiserad beachvolleyträning? Eller har du gått vår grundkurs eller har motsvarande skills och är sugen på att ta nästa steg?  Tisdagar 19.00-20.30 eller Torsdagar 20.30-22.00 Start tisdagar 12 oktober, start torsdagar 14 oktober. Spana in mer info och anmäl dig här!

Find out more »

Grundkurs i beachvolley, start 12 oktober!

October 12 @ 19:00 - 20:30
700SEK

I grundkursen är målet att man efter 5 tillfällen ska känna sig bekväm med alla grundslagen och att lära sig hur man  spelar 2 mot 2. Mer info och anmälan här! 

Find out more »
+ Export Events

SPANA IN VAD SOM HÄNDER I VÅR KALENDER!