Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Halloween Afterbeach – Anmälan är öppen!

October 30, 2021

Äntligen dags för Afterbeach! Det kommer liras boll, ätas supernajs middag, festas och skojas! Och det är ju halloween så hemskheter blir det oxå!

Kvällens tema – HALLOWEEN! Du får gärna klä ut dig under turneringen men det viktigaste är att du har med dig en outfit till kvällen!

Tidsplan

  • 15.45 senast prickar man av sig i vår reception.
  • 16.00 (ca) Startar vi lotturneringen där du lottas in med ny partner för varje match.
  • 19.00-20.30 serverar vi mat. Du hämtar ut maten med din matbiljett du får vid avprickningen. Det blir, dagen till ära, hemsk mat!
  • 20.30(ish) avrundar vi spelet, tar en dusch så vi inte luktar usch och spökar ut oss!
  • Kring 22 kommer hemska DJ J igång bakom skivspelarna och vi höjer volymen!
  • 00.30 cirkus är det färdigt hos oss men vi drar vidare med partybuss in till Stureplan och de som vill festar vidare i City. Obs att entré till nattklubb ej är inkluderat men vi brukar försöka få in oss i vip-kö till nattklubb. Men ingen platsgaranti då det beror på hur fullt de har när vi kommer dit!

Turneringen
Turneringsformen kallas lott-turnering. Alltså alla lottas ihop i olika lag hela tiden och man samlar poäng individuellt. Så det kvittar helt om du aldrig spelat eller om du är landslagsspelare. Alla spelar med alla och viktigast av allt är att vi har jävligt kul! Du anger din nivå i anmälan så att de som är på cirkus samma nivå spelar fler matcher med dem på samma nivå.

VIKTIG INFO
Endast medlemmar i 08 beachvolley club kommer in i lokalen. Det kostar från 20:- att bli medlem om du inte är det redan.

Medlemskap löser du här senast den 29/10! http://www.08beach.com/bli-stodmedlem/

Om du missar att lösa medlemskap men betalat för Halloween afterbeach är det hemskt tråkigt men inget vi kan göra något åt. Du kommer inte in då endast medlemmar kommer in!

ANMÄLAN ÄR BINDANDE.
Eventuell avanmälan gör du genom att skicka e-post till boka@beachvolley.se med subject: “avanmälan After beach” senast 24 timmar innan och du får då behålla värdet av det du betalat in till nästa After beach. Ej avanmäld plats som inte används eller om den avanmäls senare än 24 timmar före enligt instruktioner krediteras inte.

För vem?
Alla medlemmar & stödmedlemmar i 08 Beachvolley Club från 18 år och uppåt (barn är varmt välkomna med pappsen och/eller mammsen på plats) är välkomna. Se ovan under viktig info angående medlemskap!

Finstilta
Ingen återbetalning på köpta biljetter. Får du förhinder och meddelar senast 24 innan eventet så får du tillgodo värdet på ett kommande event hos oss.

 

Details

Date:
October 30, 2021
Event Category:

SPANA IN VAD SOM HÄNDER I VÅR KALENDER!