Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Grundkurs torsdagar!

March 18

GRUNDKURS I BEACHVOLLEY

(In English)

  • Kursen består av fem tillfällen torsdagar 20.30-22.00 med start 18 mars där vi går igenom grunderna i beachvolley med målet att ni ska lära er tvåmannaspel.
  • Perfekt start för dig som vill prova på att träna beachvolley organiserat.
  • Vill man spela mer utöver kurstillfället så erbjuder vi väldigt förmånligt pris fredag-söndag där deltagare i grundkursen betalar 100:- per person för 1,5h spel.  Även vänner man tar med sig som ej går kursen får samma deal. Bara att boka bana och köra!
  • Kursen kostar endast 700:-
  • Normalt kör vi kursen enligt planering men om enstaka kurstillfälle skulle behöva flyttas så meddelar vi dig. Vi planerar för uppehåll under påsken, så det är ingen träning torsdag den 8 april. Sista träning blir då torsdag 22 april

KVALITÉT PÅ TRÄNINGEN

I grundkursen är målet att man efter 5 tillfällen ska känna sig bekväm med alla grundslagen och att lära sig hur man  spelar 2 mot 2.

Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer och landskamper. En del av dem, som senare i karriären har satsat på att vara tränare, har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM.

Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet. Två av våra duktiga tränare är även förbundskaptener för dam- respektive herr-landslaget. Läs mer om förbundskapten för damerna Petter Jonsson här och förbundskaptenen för herrlandslaget, Rasmus Jonsson,  här.
Utöver ovan nämnda har vi många fler duktiga instruktörer och vi är stolta över att vi har en jämn fördelning mellan könen hos våra instruktörer vilket få andra idrotter har. Några av våra instruktörer vi intervjuat; Sofia Ögren, Tadva Yoken, Matilda Skagerberg mfl.

HÖGT BETYG PÅ GRUNDKURSEN

Läs enkätundersökningen från grundkursen förra hösten som fick betyg 4,9 av 5.

Fått en grundkurs i present?

Skicka ett e-post till VIP@thebeach.se med ett foto på ditt presentkort så får du en kod som du anger vid anmälan.

Details

Date:
March 18
Event Category:

SPANA IN VAD SOM HÄNDER I VÅR KALENDER!