Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fredagsturnering

February 25

400SEK/LAG

Tidsplan

  • 18.00 (ca) Startar vi turneringen. Innan dess prickar man av sig hos Fredrik! Vill du komma en stund innan och hänga/värma upp så är du välkommen.
  • 20:00 Avslutas turneringen förutom finalen som spelas med publik.

Turneringen
Den här turneringen följer winner’s court konceptet och man anmäler sig med partner. Om man vinner så flyttar man upp en nivå, vid förlust ner en nivå. Matcherna spelas om ett set till 21 med eventuell viss modifikation för att hålla matcherna jämnlånga.
Vi kör med en gemensam klass så herrar, damer och mixlag är alla välkomna att anmäla sig. Näthöjden kommer främst vara herrhöjd men eventuellt mix eller dam höjd vid de lägre banorna beroende på deltagarna.

ANMÄLAN ÄR BINDANDE.
Eventuell avanmälan gör du genom att skicka e-post till fredrik@beachvolley.se med subject: “Fredagsturnering” senast 24 timmar innan och du får då behålla värdet av det du betalat in till en liknande speltillfälle i framtiden. Ej avanmäld plats som inte används eller om den avanmäls senare än 24 timmar före enligt instruktioner krediteras inte.

För vem?
Vänder sig till dig som tränat eller spelat ett tag, t.ex. om du är med eller har varit med i våra träningsgrupper.

I serveringen tar vi fram en bra fredagsdeal. Observera att vår mysiga bar endast serverar öl och drinkar till medlemmar.  Stödmedlemskap kostar endast 20:- för 2022 och du löser det online här!

Finstilta
Ingen återbetalning på köpta biljetter. Får du förhinder och meddelar senast 24 innan eventet så får du tillgodo värdet på ett kommande event hos oss.

OBS. Nu är det så många på väntelistan så det är ingen idé att skriva upp sig längre…! Men vi har öppnat anmälan till nästa Fredagsturnering den 4e mars som du hittar här!

Details

Date:
February 25
Cost:
400SEK/LAG
Event Categories:
, ,

Venue

The Beach
Hansavägen 10
Södertälje, 15138 Sweden
Phone:
0812134666
Website:
https://thebeach.se

SPANA IN VAD SOM HÄNDER I VÅR KALENDER!