Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Challenger

October 4, 2019 - October 5, 2019

Anmälan och info:

När mer info finns syns det på förbundets hemsida för rankinggrundande turneringar.

Frågor till: tavling@08beach.com

Viktig information

Turneringar där föreningen 08 Beachvolley Club ansökt om sanktion och beviljats tävling av Förbundet läggs upp på denna kalender. Dock kan ändring av tid, datum ske liksom att en turnering kan ställas in. Tex om det inte finns tillgänglig turneringsledare eller annat evenemang. Dock är det väldigt sällan en turnering behöver ställas in när man kommit så långt att anmälan på förbundets hemsida har öppnat. I det fall en turnering ställs in eller starttid ändras så meddelas anmälda lag.

GENERELLT OM TÄVLINGAR
I Sverige arrangeras det tävlingar året om tack vare beachhallarnas tillkomst, men det är förstås på sommaren som de allra flesta tävlingarna går av stapeln. Alla licensierade spelare tävlar om rankingpoäng för att kunna nå ytterligare en tävlingsnivå. Idag finns det fyra olika tävlingsnivåer på seniorsidan; Open grön, Open Svart, Challenger och Swedish Beach Tour.

Open är en öppen tävlingsklass för alla som vill vara med medan man måste nå en viss position på Sverigerankingen för att få vara med på Challengernivån och Swedish Beach Tour.

Rankingpoäng till vår nationella ranking över spelare kan man få i samtliga klasser. Dock skiljer det kraftigt mellan de olika klasserna.

Details

Start:
October 4, 2019
End:
October 5, 2019
Event Category:

Venue

The Beach
Hansavägen 10
Södertälje, 15138 Sweden
+ Google Map
Phone:
0812134666
Website:
https://thebeach.se

Organizer

08 Beachvolley
Email:
info@08beach.com
Website:
08beach.com

SPANA IN VAD SOM HÄNDER I VÅR KALENDER!