Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Afterbeach prisbord 6000 SEK! Anmälan är öppen!

December 4, 2021

LÖRDAG 4/11/2021
AFTERBEACH MED PRISBORD PÅ 6000 SEK!

Det kommer liras boll, ätas najs middag, festas och efterfestas i city fram till småtimmarna!

Beachtravels bjuder på superfint prisbord där kvällens King & Queen vinner var sig presentkort på 2000:- att använda till Portugal 2022!

OCH dessutom lottas ett ytterligare presentkort ut bland alla som är med!*

Tidsplan

  • 15.45 senast prickar man av sig i vår reception.
  • 16.00 (ca) Startar vi lotturneringen där du lottas in med ny partner för varje match.
  • 19.00-20.30 serverar vi mat. Du hämtar ut maten med din matbiljett du får vid avprickningen.
  • 20.30(ish) avrundar vi spelet, tar en dusch så vi inte luktar usch
  • Kring 22 kommer DJ Janne Paul
  • 00.30 cirkus är det färdigt hos oss men vi drar vidare med partybuss in till Stureplan och de som vill festar vidare i City. Obs att entré till nattklubb ej är inkluderat men vi brukar försöka få in oss i vip-kö till nattklubb. Men ingen platsgaranti då det beror på hur fullt de har när vi kommer dit!

Turneringen
Turneringsformen kallas lott-turnering. Alltså alla lottas ihop i olika lag hela tiden och man samlar poäng individuellt. Så det kvittar helt om du aldrig spelat eller om du är landslagsspelare. Alla spelar med alla och viktigast av allt är att vi har jävligt kul! Du anger din nivå i anmälan så att de som är på cirkus samma nivå spelar fler matcher med dem på samma nivå.

VIKTIG INFO

Vaccinationspass krävs!
Inte vaccinerad? Anmäl dig inte!

Endast medlemmar i 08 beachvolley club kommer in i lokalen. Det kostar från 20:- att bli medlem om du inte är det redan.

Medlemskap löser du senast DAGEN INNAN! http://www.08beach.com/bli-stodmedlem/

ANMÄLAN ÄR BINDANDE.
Eventuell avanmälan gör du genom att skicka e-post till boka@beachvolley.se med subject: “avanmälan After beach” senast 24 timmar innan och du får då behålla värdet av det du betalat in till nästa After beach. Ej avanmäld plats som inte används eller om den avanmäls senare än 24 timmar före enligt instruktioner krediteras inte.

För vem?
Alla medlemmar & stödmedlemmar i 08 Beachvolley Club från 18 år och uppåt (barn är varmt välkomna med pappsen och/eller mammsen på plats) är välkomna. Se ovan under viktig info angående medlemskap!

Finstilta
Ingen återbetalning på köpta biljetter. Får du förhinder och meddelar senast 24 innan eventet så får du tillgodo värdet på nästa AB.
*Presentkortet är personligt och får ej överlåtas. Presentkortet gäller för vårens träningsläger i Portugal med BeachTravels. Presentkortet FÅR kombineras med Boka-tidigt-kampanj.

Details

Date:
December 4, 2021
Event Category:

SPANA IN VAD SOM HÄNDER I VÅR KALENDER!