Loading Events

Upcoming Events

Events Search and Views Navigation

Event Views Navigation

April 2021

Winners court – Teams HERR & DAM

April 24 @ 15:00 - 17:30
The Beach, Hansavägen 10
Södertälje, 15138 Sweden
+ Google Map
500SEK

Välkomna på Winners court-turnering! Vi kör anmälan lagvis för att minska mängden kontakt mellan olika spelare. Du spelar med samma partner och du spelar på samma sida av nätet hela tiden. Matcherna spelas på tid, 15 minuter per omgång, och därefter flyttar man upp ett steg om man vunnit eller ner ett steg om man förlorat. I denna omgången riktar vi oss till er som spelar på nivå 5 eller högre (Tävlingsnivå open svart eller högre). I Herr-turneringen får man…

Find out more »

July 2021

Beachvolleyveckan i Tylösand

July 26 - July 31

Utveckla ditt spel med coachning i världsklass och BeachTravels unika teknik- och spelkoncept. Dessutom massor av turneringar och happenings. För alla nivåer, från nybörjare till proffs. Häng med till Tylösand i sommar. Läs mer info här!

Find out more »

August 2021

Beachvolley-SM

August 1 - August 8

Beachvolley-SM är Svensk Volleybolls största mötesplats. 2018 flyttade SM till Sveriges mest populära strand Tylösand och det blev en megasuccé! Svensk Volleyboll tillsammans med arrangören BeachTravels satsar för fullt för att ta SM 2021 till nästa nivå. Följ oss på sociala medier för att ta del av alla nyheter som släpps om utvecklingen av Svenska Mästerskapet.

Find out more »
+ Export Events

SPANA IN VAD SOM HÄNDER I VÅR KALENDER!