Hallå där The Beach´s Petter Jonsson som är coach för Sveriges U-18 killar Gruvaeus/Von Sydow som imponerat i gruppspelet under EM

Vi snackar U-18 EM som spelas i Brno, Tjeckien. Imorgon håller vi tummarna när slutspelet inleds. Vinna eller försvinna är det som gäller och första slutspelsmatchen går mot Turkiet.

– Killarna har utvecklat sitt spel en hel del under turneringens gång och de har en bra chans att slå Turkiet imorgon, säger landslagscoach Petter Jonsson.
I gruppspelet vann killarna mot Estland och Rumänien men fick se sig besegrade efter en tight tresettare mot hemmafavoriterna Tjeckien men trots att den matchen slutar med förlust är Petter väldigt nöjd.
– Vilken match vi gör. Mot Tjeckien. På centre court. Jag är väldigt stolt över hur vi genomför den här matchen och det är minsta möjliga marginal. Ska bli väldigt kul att se hur vi står upp mot Turkiet imorgon, avslutar Petter Jonsson som även lyfter fram tjejernas framgångar.
Sveriges U-18 tjejer Haak/Åhman som coachas av Robert Söderberg har skördat framgångar och imorgon väntar slutspel även för dem. Mot Ukraina.