Hallå där Rasmus Jonsson. Vad händer till våren?

BeachTravels populära träningsresa till Praia da Rocha 26 april-10 maj öppnade sin bokning häromdagen. Vi kollar läget med den ständige reseledaren och landslagstränaren Rasmus Jonsson.

rasmusHallå Rasmus. Hur känns det?
– Det är alltid roligt att öppna bokningen till vår största träningsresa. Praia da Rocha är Europas coolaste strand och det är riktigt kul att få visa upp det här paradiset för våra svenska beach bums. I övrigt har vi har filat på vårt koncept och jag är riktigt nöjd över de nyheter vi presenterar.

Vilka är nyheterna?
– Förra året var väldigt lyckat, men vi vill alltid förbättra och utveckla våra träningsläger. Det är en rad detaljer som kommer finputsas, men de som kommer sticka ut är:

Låter grymt. Förutom detta, varför tycker du att man ska hänga med till Praia da Rocha!
– Kolla bilderna… Det är en grym möjlighet att kickstarta din beachvolleysommar med träning i världsklass under en hel vecka! Instruktörerna kommer vara bättre än någonsin, vi har redan signat upp Sveriges bästa beachvolleyspelare Hannes Brinkborg och den norska landslagstränaren Martin Engvik (som tog Norge till en 9:e plats i OS 2012). Våra 200 passionerade beachvolleylirare, med allt från nybörjare till de som spelar på Världstouren, skapar en fantastisk stämning och ett väldigt skönt häng. En häftig upplevelse och massa nya vänner utlovas!