Hallå där Linus Tholse!

Efter att ha varit heltidsproffs i volleyboll sadlade du om för att satsa på beachvolley. Vad är ditt roligaste minne som beachvolleyspelare?

Ett av de bästa minnena är Tourfinal-guldet med Björn Berg 2014 när vi fick allt att stämma i finalen! Det var då jag bestämde mig för att det var beachvolleyboll jag ville satsa på.

Du är ju en av våra duktiga tränare @The beach. Vad tror du att våra deltagare uppskattar mest med träningen de får hos oss?

Att alla kan vara med och träna på sin nivå och vill man utvecklas finns alla möjligheter att träna mycket och klättra upp till högre nivåer,

Du har ju varit tränare för både barn, ungdomar och vuxna. Vilka är roligast att träna?

Haha det är en svår fråga.. Alla är lika roliga på sitt sätt. Barn orkar ju bara koncentrera sig på träna beachvolley i ungefär 20-30 minuter så det är utmanande att få dom att hålla fokus längre och tycka att det är kul. Vuxna och ungdomar brukar mest vilja banka boll som passar mig rätt bra 😉

Hur ser planen ut inför nästa säsong?

Nästa säsong vill jag spela fler internationella turneringar! Jag har inte bestämt än vem jag ska spela med, utan kommer spela runt lite och försöka hitta någon som vill göra en ordentlig satsning. Jag tränar hårt under vintern och våren i beachhallen The Beach och så blir det garanterat några utlandsläger med Beachtravels också.

Ok. Lycka till Linus!

10314663_853252461385990_4802343232342603738_n