Aktuell information som berör våra öppettider och träningar

Vi har öppet för bokning och vår träningsverksamhet är igång!

Uppdatering om aktuellt läge nedan per 2020-04-01 (vi uppdaterar när ändring sker här).
Med anledning av Folkhälsomyndighetens och regeringens beslut angående restriktioner för sammankomster och offentliga tillställningar med mer än 50 deltagare gäller följande:
Frågan togs upp under pressträffen och vi citerar Stockholms stad information från deras hemsida:
“Sim- och idrottshallar för föreningsidrott, spontanidrott och motion omfattas inte av förbudet.”
Vi fortsätter att följa utvecklingen och anpassar oss efter regeringens beslut och vi ber dig respektera Folkhälsomyndigheten råd.
Vi kommer ej att genomföra fester som Afterbeach eller liknande. Närmast planerat var den 4e april. Vi kikar på en lösning med spel utan festande och med begränsat antal. Håll koll på kalendern på hemsidan då ändringar kommer att dyka upp.
Vi vill gärna lägga till ett tips från vår sida som tillägg till det vi kommunicerat tidigare.
Om du har möjlighet att byta om och duscha hemma så gör gärna det!
Våra omklädningsrum och duschar är öppna och du är förstås välkommen att använda dem om du inte har möjlighet/kan/vill duscha hemma.
Nedan våra råd och riktlinjer som vi kommunicerat tidigare som fortfarande gäller:
 • Avstå från att komma till oss om du känner minsta symtom.
 • Tvätta händerna noga. Vi har även satt upp spritstationer och vi städar förstås mer än vanligt. Underlätta gärna för oss genom att slänga ditt eget skräp i soptunnan.
 • Undvik att peta dig i ansiktet.
 • Undvik high fives & annan kroppskontakt. Det går utmärkt att göra en tumme upp istället!
 • Håll avstånd till andra i receptionen. Försök undvika att stå nära varandra vid eventuell köbildning.
 • Byt gärna om och duscha hemma
 • Kom i tid men inte för god tid och lämna banan vid utsatt tid! Vi har en stor lokal som normalt får ha upp till 650 personer samtidigt så att hålla avstånd bör inte vara ett problem nu när vi är betydligt färre än så men vi vill gärna att vi prioriterar att man nyttjar sin träningstid men inte så mycket mer än så för att hålla nere antal personer samtidigt så mycket som möjligt.
 • Vi har stuvat om lite (15 minuter) i starttider för barn & ungdomsgrupperna för att hålla nere antalet som ska gå på och av banorna samtidigt. Särskild info går ut till barn och ungdomsgrupperna.
 • Är du orolig – stanna hemma men tänk på att fysisk aktivitet och att göra saker som gör dig glad är viktigare än någonsin. Hela samhället är under stor stress så det är inte konstigt om du känner dig orolig men som sagt, prioritera inte bort fysisk aktivitet. Om du inte vill sporta hos oss så ta en lång promenad eller nått!
 • Tillfällig ändring av våra avbokningsregler på grund av corona. Kostnadsfri avbokning om det sker senast 5 timmar innan. Observera att det gäller normal banbokning. Vid bokning av PT så gäller ordinarie avbokningsvillkor om ni inte kommit överens om annat med berörd PT.
 • Det är oroliga tider och mycket stress. Sprid kärlek och omtanke till din omgivning!
Ps. Vi har ledsamt nog dragit ner på personal då det här med firmafester och event som vi är ekonomiskt beroende av för att gå runt inte är så poppis i dessa dagar. Det betyder att vi har färre personal samtidigt som vi städar desto mer och är noggrannare med att torka av ytor. Vi ber alla er härliga stammisar att bidra genom att vara extra duktiga på att slänga skräp där det hör hemma och att ha förståelse för att vi med mindre personal inte kan ge lika snabb service i vår reception som vanligt. Ds.