Grundkurs

GRUNDKURS I BEACHVOLLEY
Samtliga ordinarie terminskurser på veckodagar har startat för terminen. Just nu erbjuder vi en intensivkurs 13-14 april.

För endast 695:- får du  lära dig världens roligaste sport!
I priset ingår mat både fredag och lördag.
Du är varmt välkommen!

 

 

SCHEMA

Fredag 

Träningspass nr 1  18.00 – 19.30.

Middag 19.30 The Beach´s klassiska kycklingspett med sweet chilisås & ris.

Lördag
Träningspass nr 2 10.00 – 12.00 .

Lunch 12.00 – 13.30 Ört-citrusmarinerad kycklingfilé, rostad potatis, örtsås & sallad. Under lunchen berättar Petter Jonsson om hur vi med enkla medel får ett tryggare grundspel där fokus ligger på rörelsemönster för mottagning, pass och anfall.

Träningspass nr 3 13.30 – 15.00. Kursen avslutas med övningar i spelformat så man får testa sina nyvunna skills i matchliknande situationer.

NIVÅ
Grund & fortsättning.

DU BEHÖVER
Nått att spela i. Vi har varmt hos oss så de flesta spelar i shorts & linne eller liknande. Vi säljer såväl vatten, sportdryck, proteindryck osv på plats. Observera att lunch båda dagarna ingår.

OM OSS
The Beach är en av världens främsta anläggningar för beachvolley där vi erbjuder organiserad träning i beachvolley på alla nivåer för alla åldrar. Snittålder på våra kurser är 29 och fördelningen är 50% mellan könen. Läs mer om oss på thebeach.se

KURSLEDARE PETTER JONSSON

Petter Jonsson är en av Svensk volleybolls mest meriterade profiler. Som spelare har Petter två SM-guld och tre silver. Som tränare har Petter meriter som landslagscoach och blivit vald till årets PT i beachvolley tre år.

Invajo.com

Leave a Reply