Grundkurs

GRUNDKURS I BEACHVOLLEY
Nästa kurs går på torsdagar med start  1a mars

  • Kursen består av fem torsdagar 19.30 – 21.00 där vi går igenom grunderna i beachvolley med målet att ni ska lära er tvåmannaspel.
  • Perfekt start för dig som vill prova på att träna beachvolley organiserat.
  • Sista passet spelar vi en rolig turnering där man får testa sina nya skills!
  • Planen är att kursen ska gå fem torsdagar efter varandra på samma tid men observera att ändring kan ske vid evenemang och meddelas då via kursens Facebookgrupp. Ändring av enstaka träning kan göra att slutdatum skjuts upp en vecka eller att enstaka träning byter tid och/eller dag.
  • Kostar endast 700:-

KVALITÉT PÅ TRÄNINGEN

Vår ambition är att deltagarna i grundkursen ska utveckla sin spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.  Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer, landskamper och en del av dem som senare i karriären har satsat på att vara tränare har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM.

Kursledare för den här kursen är Petter Jonsson, en av Svensk volleybolls mest meriterade profiler. Som spelare har Petter två SM-guld och tre silver. Som tränare har Petter meriter som landslagscoach och blivit vald till årets PT i beachvolley tre år.

 

Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet. Några av våra instruktörer har vi intervjuat; Sofia ÖgrenTadva YokenMatilda Skagerberg,  Linus Tholse.

HÖGT BETYG PÅ GRUNDKURSEN

Läs enkätundersökningen från senaste grundkursen som fick betyg 4,9 av 5.

VÄLKOMMEN ATT ANMÄLA DIG NEDAN!

201801 Anmälan till grundkurs med start 20180301

Formuläret avser anmälan till grundkurs i beachvolley på torsdagar med start 1 mars
  • Du bestämmer själv om du vill ange hela ditt personnummer såhär: 800110-8514 eller så anger du endast födelsedata såhär: 800110 Observera att om du har en arbetsgivare som betalar delar eller hela avgiften så är det vanligt att de vill ha hela ditt personnummer på fakturan.
  • Gata och nr. Till exempel såhär: Hansavägen 10
  • Skriv telefonnummer i en följd och börja med +46. Exempel: +46701112233
    Vi använder oss av Billogram som innebär att du får en faktura via e-post i samband med kursstart. Har du inte markerat fakturan som mottagen inom 48 timmar så skickar vi en pappersfaktura till din adress och det tillkommer då 20:- Påminnelseavgift och ränta tillkommer vid sen betalning. Observera att fakturan inte kommer automatiskt med anmälan.
Invajo.com

Leave a Reply