Fortsättningskurs

Fortsättningskurs beachvolley hösten 2018
Kursen går på tisdagar 19.00 – 20.30 med start preliminärt 9 oktober

OM FORTSÄTTNINGSKURSEN

Vår fortsättningskurs vänder sig i första hand till våra deltagare som gått vår grundkurs. Har du  motsvarande färdigheter så är du välkommen men om inte så rekommenderar vi alla att börja med vår grundkurs.

Till oss är alla välkomna att få bra träning och ett avbrott i vardagen där vi hoppas att du efter varje besök hos oss känner att du fått energi av såväl träning som bemötandet i vår fina anläggning.

KVALITÉ PÅ TRÄNINGEN

Vår ambition är att deltagarna i fortsättningskursen ska utveckla sin spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.  Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer, landskamper och en del av dem som senare i karriären har satsat på att vara tränare har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM. Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet. Några av våra instruktörer har vi intervjuat; Sofia Ögren, Tadva Yoken, Matilda Skagerberg mfl.

Info om höstens fortsättningskurs

  • Prell start 9 oktober i anslutning till att grundkursen slutar
  • Kursen pågår terminen ut
  • Samtliga träningar är planerade på tisdagar mellan 19.00 – 20.30

ANMÄLAN TILL FORTSÄTTNINGSKURSEN ÖPPNAR I SEPTEMBER.  Prenumerera på vårt nyhetsbrev för mer information om när anmälan till kursen öppnar & andra news från oss:

 

Leave a Reply