Fortsättningskurs

Fortsättningskurs beachvolley hösten 2018. 

Kursen går på tisdagar 19.00 – 20.30 med start 9 oktober.

 

OM FORTSÄTTNINGSKURSEN

Vår fortsättningskurs vänder sig i första hand till våra deltagare som gått vår grundkurs eller har motsvarande förkunskaper.

Till oss är alla välkomna att få bra träning och ett avbrott i vardagen där vi hoppas att du efter varje besök hos oss känner att du fått energi av såväl träning som bemötandet i vår fina anläggning.

KVALITÉ PÅ TRÄNINGEN

Vår ambition är att deltagarna i fortsättningskursen ska utveckla sin spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.  Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer, landskamper och en del av dem som senare i karriären har satsat på att vara tränare har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM. Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet. Några av våra instruktörer har vi intervjuat; Sofia Ögren, Tadva Yoken, Matilda Skagerberg mfl.

Info om höstens fortsättningskurs

  • Start 9 oktober i anslutning till att grundkursen slutar
  • Kursen pågår terminen ut med planerad sista träning 11 december
  • Planerat uppehåll för höstlov 30 oktober
  • Samtliga träningar är planerade på tisdagar mellan 19.00 – 20.30 dock kan enstaka ändring ske. Isåfall meddelas det en vecka i förväg via kursens Facebookgrupp.
  • Kursen kostar 1795:-

ANMÄLAN TILL FORTSÄTTNINGSKURSEN NEDAN:

201809- Anmälan till fortsättningskurs tisdagar

Anmälan är bindande.
  • Du bestämmer själv om du vill ange hela ditt personnummer såhär: 800110-8514 eller så anger du endast födelsedata såhär: 800110 Observera att om du har en arbetsgivare som betalar delar eller hela avgiften så är det vanligt att de vill ha hela ditt personnummer på fakturan.
  • Gata och nr. Till exempel såhär: Hansavägen 10
  • Skriv telefonnummer i en följd och börja med +46. Exempel: +46701112233
    Vi använder oss av Billogram som innebär att du får en faktura via e-post. Utskriftsavgift, påminnelseavgift och ränta tillkommer vid sen betalning. Observera att fakturan inte kommer automatiskt med denna anmälan (vi brukar fakturera vid kursstart).

 

 

Leave a Reply