Fortsättningskurs

INFORMATION OM FORTSÄTTNINGSKURS VÅREN 2018 KOMMER INOM KORT. DEN KOMMER I FÖRSTA HAND ATT ERBJUDAS DELTAGARE TILL GRUNDKURSEN SOM HAR FÖRTUR.

Fortsättningskurs beachvolley hösten 2017

OM FORTSÄTTNINGSKURSEN

Vår fortsättningskurs vänder sig i första hand till våra deltagare som går vår grundkurs. Har du gått vår kurs tidigare eller har motsvarande färdigheter så är du välkommen!  Till oss är alla välkomna att få bra träning och ett avbrott i vardagen där vi hoppas att du efter varje besök hos oss känner att du fått energi av såväl träning som bemötandet i vår fina anläggning.

KVALITÉ PÅ TRÄNINGEN

Vår ambition är att deltagarna i fortsättningskursen ska utveckla sin spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.  Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer, landskamper och en del av dem som senare i karriären har satsat på att vara tränare har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM. Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet. Några av våra instruktörer har vi intervjuat; Sofia Ögren, Tadva Yoken, Matilda Skagerberg mfl.

Anmälan är öppen & följande gäller:

  • Start 10 oktober
  • Planerat uppehåll för höstlov tisdag 31 oktober. Kursen består av 9 tillfällen och pågår fram till 12 december. Observera att enstaka ändring kan ske vid evenemang och meddelas då senast en vecka innan via fortsättningskursens Facebookgrupp.
  • Samtliga träningar är planerade på tisdagar mellan 19.00 – 20.30
  • Kostar 1795:-

2017-10-03. Kursen är fullbokad men du har chans att få en plats som reserv. Gör en reservanmälan så kontaktar vi dig om du får en plats:

2017-10-09. Kursen är fullbokad och reservlistan är för lång för att det ska vara någon mening. Så nu är även reservlistan fullbokad… Ni som är reserver. Vi hör av oss till er OM vi har en plats till dig. Troligen vet vi inte det förrän efter första träningspasset varit.

 

 

 

Leave a Reply