Fortsättningskurs

Fortsättningskurs beachvolley våren 2018
Kursen går på tisdagar 19.00 – 20.30 med start 20 februari.

OM FORTSÄTTNINGSKURSEN

Vår fortsättningskurs vänder sig i första hand till våra deltagare som gått vår grundkurs. Har du  motsvarande färdigheter så är du välkommen men om inte så rekommenderar vi alla att börja med vår grundkurs.

Till oss är alla välkomna att få bra träning och ett avbrott i vardagen där vi hoppas att du efter varje besök hos oss känner att du fått energi av såväl träning som bemötandet i vår fina anläggning.

KVALITÉ PÅ TRÄNINGEN

Vår ambition är att deltagarna i fortsättningskursen ska utveckla sin spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.  Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer, landskamper och en del av dem som senare i karriären har satsat på att vara tränare har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM. Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet. Några av våra instruktörer har vi intervjuat; Sofia Ögren, Tadva Yoken, Matilda Skagerberg mfl.

Info om vårens fortsättningskurs

  • Start 20 februari
  • Samtliga träningar är planerade på tisdagar mellan 19.00 – 20.30
  • Kostar 1995:-
  • Kursen består av 10 tillfällen och pågår

    fram till 22 maj om det inte blir någon framskjuten träning.

  • Planerade  uppehåll: tisdag 27 feb (sportlov),  tisdag 3 april (påsklov) samt för träningsresan till Portugal (24 april & tisdag 1 maj). Observera att ändring kan ske vid evenemang och meddelas då via fortsättningskursens Facebookgrupp. Ändring av enstaka träning kan göra att slutdatum skjuts upp en vecka eller att enstaka träning byter tid och/eller dag.

Anmälan till vårens kurs är stängd

 

 

 

 

 

Leave a Reply