Avanmälan & betalning

Avanmälan

  • Avanmälan skickas till traning@beachvolley.se. Ingen annan e-postadress eller hänvisning till telefonsamtal eller dylikt accepteras.
  • Avanmälan i god tid innan träningsgrupperna har gjorts medför ingen kostnad för dig.
  • Avanmälan samma dag eller dagen efter att träningsgrupperna presenterats : Administrativ avgift på 1000 SEK, kräver läkarintyg.*
  • Avanmälan därefter:
    Avgift för träningsgrupp faktureras i sin helhet. Tillgodo för framtida deltagande kan ges upp till halva beloppet på kommande termins träning. Kräver läkarintyg* och avanmälan måste göras innan 5e träningen (därefter är det omöjligt att ersätta din plats med en reserv).

* I läkarintyget ska det framgå att du på grund av din skada/sjukdom ej ska/får träna samt för vilken tidsperiod. Läkarintyg scannas in och skickas med e-post till traning@beachvolley.se och det ska göras skyndsamt så att vi har chansen att sätta in en reserv i ditt ställe.

Betalning & förbindelse om betalning

Faktura skickas via e-post efter att träningsgrupper startat. Vi väljer att fakturera en bit in i terminen så att vi får med justeringar då vi har olika priser beroende på dag och tid samt att man i anmälan kan ställa krav för att anmälan ska vara giltig. Vi försöker hålla nere administrationen på ett minimum så att vi kan lägga resurserna på så många som möjligt ska kunna träna beachvolley. Att vi inte tar betalt i förskott ska ej tolkas som att du inte har full betalningsskyldighet enligt din anmälan.  Om du inte fått faktura inom 45 dagar efter att träningarna börjat maila gärna ekonomi@beachvolley.se

Tydliggörande avbokningar.

En del verkar tro att det är en liten sak att hoppa av träningsgrupperna när de är klara.  Så är det INTE och här kommer därför ett tydliggörande på den här frågan som vi får ibland:
– Men ni har ju massor med reserver varför kan jag inte hoppa av när jag känner för det? Det är väl bara att ni petar in en reserv i mitt ställe!
Svar: Ibland stämmer det att vi har reserver men att skapa träningsgrupper är ett pussel där vi tar hänsyn till spelnivå, vilken dag man kan/vill träna osv och dessutom ska reserven passa i gruppen där det blir en vakans. Efter att vi publicerat grupperna så är det många reserver som bokar in annat att göra (allt från Yogakurs till att tacka ja till att sjunga i kör) så det är inte så att det alltid finns reserver som kan hoppa in med kort varsel inom ett par veckor. Om du känner dig osäker på om du ska vara med i träningsgrupper hela terminen redan från start så anmäl dig inte så de som har bestämt sig får en ordinarie plats. Vi har full förståelse för skador eller annat elände så därav våra avbokningsregler enligt ovan. Om du vill ha starkare avbokningsskydd ber vi dig kontakta ditt försäkringsbolag och se över ditt försäkringsskydd.