Spela beachvolley

SPELA BEACHVOLLEY HÖSTEN 2018!

Vad kul att du vill träna med oss. Beachvolley är en rolig, social sport som ger dig bra allsidig träning samtidigt som den mjuka sanden är skonsam mot kroppen.

Hos oss utvecklar din spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.  Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer, landskamper och en del av dem som senare i karriären har satsat på att vara tränare har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM. Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet.

NÄSTA NYBÖRJARKURS I BEACHVOLLEY STARTAR 11 OKTOBER – SIGN UP!

Med start torsdag  den 11 oktober startar vi vår populära grundkurs i beachvolley.

  • Kursen består av sju torsdagar 19.30 – 21.00  där vi går igenom grunderna i beachvolley med målet att ni ska lära er tvåmannaspel.
  • Perfekt start för dig som vill börja träna beachvolley regelbundet.
  • Läs mer och anmäl dig här.

FORTSÄTTNINGSKURS BEACHVOLLEY HÖSTEN 2018
Kursen går på tisdagar 19.00 – 20.30 med prel start 9 oktober

TRÄNINGSGRUPPER BEACHVOLLEY HÖSTEN 2018

Våra populära träningsgrupper vänder sig till dig som redan kan grunderna!
Du anmäler dig individuellt men vi placerar dig i en grupp med andra spelare som håller samma nivå som dig. Ordinarie anmälan till vårens kurser blev fullbokad på en timme & 50 minuter efter att den öppnade så missa inte anmälan till höstens träningar.

BARN & UNGDOM HÖSTEN 2018 – Start 23 september!

Barn & ungdom tränar i huvudsak på söndagar men arrangerar en del fredagsmys för familjer också. Att lira en termin kostar 940:- för 7-15 år och för de som är 16-20 år kostar det 1440:- . Här hittar du mer info och anmälan.

Vi har som ambition att hålla ett lågt pris till barn & ungdomsverksamheten som drivs genom vår hemmaklubb 08 Beach. Det är möjligt tack vare alla duktiga ideella krafter samt föreningens samarbeten.

ANLITA PT

Styr upp en egen PT-grupp! En del kör på morgonen, en del till lunch och de flesta på kvällar.  Här kan du läsa mer om hur det funkar att skapa en egen PT-grupp!
Du kan ta kontakt direkt med en av våra PT´s för att styra upp din egen gruppträning. Kanske vår mest poppis PT tvåfaldige SM-mästaren Petter Jonsson?

Leave a Reply