Spela beachvolley

SPELA BEACHVOLLEY VÅREN 2018!

Vad kul att du vill träna med oss. Beachvolley är en rolig, social sport som ger dig bra allsidig träning samtidigt som den mjuka sanden är skonsam mot kroppen.

Hos oss utvecklar din spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.  Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer, landskamper och en del av dem som senare i karriären har satsat på att vara tränare har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM. Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet.

NÄSTA GRUNDKURS I BEACHVOLLEY GÅR PÅ TORSDAGAR 19.30 – 21.00 MED START 1 MARS – ANMÄLAN ÄR ÖPPEN!

Med start torsdag den 1 mars startar vi vår populära grundkurs i beachvolley.

  • Kursen består av fem torsdagar 19.30 – 21.00 där vi går igenom grunderna i beachvolley med målet att ni ska lära er tvåmannaspel.
  • Sista passet spelar vi en rolig turnering där man får testa sina nya skills!
  • Perfekt start för dig som vill prova på att träna beachvolley organiserat.
  • Kostar endast 700:-

FORTSÄTTNINGSKURS BEACHVOLLEY VÅREN 2018 – ANMÄLAN ÄR ÖPPEN!
Kursen går på tisdagar 19.00 – 20.30 med start 20 februari.

  • Start 20 februari
  • Samtliga träningar är planerade på tisdagar mellan 19.00 – 20.30
  • Kostar 1995:-

TRÄNINGSGRUPPER BEACHVOLLEY VÅREN 2018 – FULLBOKAT!

Våra populära träningsgrupper vänder sig till dig som redan kan grunderna!
Du anmäler dig individuellt men vi placerar dig i en grupp med andra spelare som håller samma nivå som dig. Ordinarie anmälan blev fullbokad på en timme & 50 minuter efter att den öppnade men vi brukar få in många av de som anmäler sig som reserver då vi försöker skapa nya tider och grupper så att alla som vill träna beachvolley ska kunna göra det. Så vill du träna våren 2018 ska du absolut göra en reservanmälan.

BARN & UNGDOM VÅREN 2018

Barn & ungdom tränar i huvudsak på söndagar men arrangerar en del fredagsmys för familjer också. Att lira en termin kostar 940:- för 7-15 år och för de som är 16-20 år kostar det 1440:- . Här hittar du mer info och anmälan.

Vi har som ambition att hålla ett lågt pris till barn & ungdomsverksamheten som drivs genom vår hemmaklubb 08 Beach. Det är möjligt tack vare alla duktiga ideella krafter samt föreningens samarbeten.

ANLITA PT

Styr upp en egen PT-grupp! En del kör på morgonen, en del till lunch och de flesta på kvällar.  Här kan du läsa mer om hur det funkar att skapa en egen PT-grupp!
Du kan ta kontakt direkt med en av våra PT´s för att styra upp din egen gruppträning. Kanske vår mest poppis PT tvåfaldige SM-mästaren Petter Jonsson?

Leave a Reply