Spela beachvolley

SPELA BEACHVOLLEY MED OSS!

Vad kul att du vill träna med oss. Beachvolley är en rolig, social sport som ger dig bra allsidig träning samtidigt som den mjuka sanden är skonsam mot kroppen.

Hos oss utvecklar din spelnivå i snabb takt under ledning av Sveriges bästa tränare.  Flera av våra tränare är meriterade spelare med massor med SM-medaljer, landskamper och en del av dem som senare i karriären har satsat på att vara tränare har meriter som landslagstränare med erfarenhet från mästerskap som EM och VM. Våra tränare utbildas kontinuerligt, inte minst av vår Sportchef Mattias Magnusson som blev vald till årets ledare av Svenska volleybollförbundet.

NÄSTA GRUNDKURS I BEACHVOLLEY STARTAR 22 & 24 JANUARI!

Tisdagar och Torsdagar med start i januari erbjuder vi vår populära grundkurs i beachvolley. Läs mer här!

Expat in Sweden?

“As an expat in Stockholm the indoor beach volleyball paradise The Beach made all the difference. I made lots of friends training beach volleyball there! Don´t miss the beach parties!” Andrew McClelland

 

 

 

 

Play beach volleyball with us! Here is information in English!

TRÄNINGSGRUPPER BEACHVOLLEY VÅREN 2019 

Våra populära träningsgrupper vänder sig till dig som redan kan grunderna!
Du anmäler dig individuellt men vi placerar dig i en grupp med andra spelare som håller samma nivå som dig. Ordinarie anmälan öppnade 6 december och blev full snabbt som vanligt men det finns bra chans att komma med som reserv. Signa up här.

BARN & UNGDOM VÅREN 2019!

Barn & ungdom tränar i huvudsak på söndagar men arrangerar en del fredagsmys för familjer också. . Här hittar du mer info och anmälan.

Vi har som ambition att hålla ett lågt pris till barn & ungdomsverksamheten som drivs genom vår hemmaklubb 08 Beach. Det är möjligt tack vare alla duktiga ideella krafter, våra företagskunder  samt föreningens samarbeten.

Leave a Reply